Първоначално написано от inewton Сделката беше да ме банваш, когато аз реша (или когато има причина). Пак ли въртите сделки?
Псета. _)_
Първоначално написано от inewton Как за какво? Литургията се съпровожда от хор. В хора за какво се пее? Аз не съм присъствал на такъв? Православна църква си, нали?
Първоначално написано от YoungBloodZ аз пак ще си те банна перманентно пиши бързо Сбогом. Ще ми липсвате (всички без Мура). Първоначално написано от Mana Пак ли въртите сделки? Вече не.
Първоначално написано от inewton Сбогом. Ще ми липсвате (всички без Мура). отлагам за утре... да имаш време да измислиш хубава реч!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava В хора за какво се пее? Аз не съм присъствал на такъв? Православна църква си, нали? Виж литургията на св. Йоан Златоуст. Там си пише кога (и какво пее хора) и кога попа. Да, православна.
Първоначално написано от YoungBloodZ отлагам за утре... да имаш време да измислиш хубава реч! Няма да има реч.
Първоначално написано от YoungBloodZ отлагам за утре... да имаш време да измислиш хубава реч! Попе, колко ще е дълга речта(ако я има)?
Първоначално написано от inewton Няма да има реч. добре аз за друго отложих ама както и да е
Ок
Първоначално написано от Mana Попе, колко ще е дълга речта(ако я има)? 0 символа. Първоначално написано от YoungBloodZ добре аз за друго отложих ама както и да е За ко?
Първоначално написано от inewton За ко? няма значение! утре в 08:30 (най-късно 09:00 ако има задръствания) приключва твоето време
Първоначално написано от YoungBloodZ няма значение! утре в 08:30 (най-късно 09:00 ако има задръствания) приключва твоето време Защо изгрубя изведнъж?
Първоначално написано от inewton Защо изгрубя изведнъж? ти ако мислиш че съм сериозен значи изобщо не си внимавал!
Първоначално написано от YoungBloodZ няма значение! утре в 08:30 (най-късно 09:00 ако има задръствания) приключва твоето време няма да пипаш Попа.
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ако мислиш че съм сериозен значи изобщо не си внимавал! Добре, де. Защо никой не може да схване кога играя? Такъв аутист ли съм? Първоначално написано от golemiq_korab_minava няма да пипаш Попа. Благодаря, Корабе.
Първоначално написано от inewton Добре, де. Защо никой не може да схване кога играя? Такъв аутист ли съм? ама наистина можеше да те банна ако ме беше ядосал... знаеш ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ ама наистина можеше да те банна ако ме беше ядосал... знаеш ли? Знам. А как бих могъл да те ядосам?
Актьори.
Първоначално написано от inewton Знам. А как бих могъл да те ядосам? има само един начин това да се случи но няма да кажа как!
Първоначално написано от Indistinct Актьори. звиздЪ
Първоначално написано от Indistinct Актьори. Нали сме на представление..
Първоначално написано от YoungBloodZ ама наистина можеше да те банна ако ме беше ядосал... знаеш ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ има само един начин това да се случи но няма да кажа как! Аз все някога ще се сетя.
Първоначално написано от inewton Аз все някога ще се сетя. Има общо с нарушаване на правилата, подозирам?
Правила