Първоначално написано от inewton Не е библейско да те наказвам така. Ама няма да те удостоявам с вниманието си. Ще си по-долу и от Мура (въпреки че май не е възможно) добре тогава и аз няма да те отразявам вече
Първоначално написано от YoungBloodZ добре тогава и аз няма да те отразявам вече Чекай малко, само аз имам право да прилагам стария еврейски закон.
inewton е грубич!
Първоначално написано от inewton По- добре отвсякога. Днес за първи път от години сам отслужих литургия. Браво добре ли мина? Разкажи, ако искаш, защото аз нищо не разбирам по принцип.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Браво добре ли мина? Разкажи, ако искаш, защото аз нищо не разбирам по принцип. Добре мина. Бабите много хубаво пяха. Ама и аз още не съм за изхвърляне. Иначе съм позабравил малко реда. Вчера до 02:00 съм си припомнял.
Първоначално написано от inewton По- добре отвсякога. Днес за първи път от години сам отслужих литургия. Поздравления!
Първоначално написано от Indistinct Поздравления! Благодаря. Трябва някой ден да дойдеш да ме видиш.
Първоначално написано от inewton Благодаря. Трябва някой ден да дойдеш да ме видиш. може ли и аз?
Първоначално написано от inewton Благодаря. Трябва някой ден да дойдеш да ме видиш. При нас днес бабите бяха сравнително добре, малко прегракнали, но се стараят.
Първоначално написано от YoungBloodZ може ли и аз? Може. Ама тогава ще се съгласиш да ме банваш.
Кажете на inewton, че искам прошка, моля ви!
Първоначално написано от inewton Може. Ама тогава ще се съгласиш да ме банваш. банвам те перманентно още сега
Първоначално написано от Indistinct При нас днес бабите бяха сравнително добре, малко прегракнали, но се стараят. Аз моите вчера ги стегнах. Три часа сме репетирали. Попа много ги беше разпуснал.
Първоначално написано от YoungBloodZ банвам те перманентно още сега Ама не перманентно...
Първоначално написано от inewton Добре мина. Бабите много хубаво пяха. Ама и аз още не съм за изхвърляне. Иначе съм позабравил малко реда. Вчера до 02:00 съм си припомнял. За какво пеехте? Трябва да отида на църква. Не съм ходил от много отдавна. Нищо не знам.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava За какво пеехте? Трябва да отида на църква. Не съм ходил от много отдавна. Нищо не знам. Как за какво? Литургията се съпровожда от хор.
Първоначално написано от inewton Ама не перманентно... е сега и претенции...
Първоначално написано от YoungBloodZ е сега и претенции... Добре, и ти ще ме видиш, ама през седмицата (когато почти ме няма в църквата)
ban-ни ме, YoungBloodZ.
Първоначално написано от inewton Аз моите вчера ги стегнах. Три часа сме репетирали. Попа много ги беше разпуснал. При нас няма оправия. Бабите са с темперамент.
Първоначално написано от inewton Добре, и ти ще ме видиш, ама през седмицата (когато почти ме няма в църквата) сделка! сбогувай се сега с останалите че след 5 минути те банвам
Първоначално написано от YoungBloodZ сделка! сбогувай се сега с останалите че след 5 минути те банвам Сделката беше да ме банваш, когато аз реша (или когато има причина).
Първоначално написано от inewton Сделката беше да ме банваш, когато аз реша (или когато има причина). остават по-малко от 3 минути
Първоначално написано от YoungBloodZ остават по-малко от 3 минути Тогава няма сделка!
Първоначално написано от inewton Тогава няма сделка! аз пак ще си те банна перманентно пиши бързо
Правила