Първоначално написано от inewton Ама не перманентно... е сега и претенции...
Първоначално написано от YoungBloodZ е сега и претенции... Добре, и ти ще ме видиш, ама през седмицата (когато почти ме няма в църквата)
Първоначално написано от inewton Добре, и ти ще ме видиш, ама през седмицата (когато почти ме няма в църквата) сделка! сбогувай се сега с останалите че след 5 минути те банвам
Първоначално написано от YoungBloodZ сделка! сбогувай се сега с останалите че след 5 минути те банвам Сделката беше да ме банваш, когато аз реша (или когато има причина).
Първоначално написано от inewton Сделката беше да ме банваш, когато аз реша (или когато има причина). остават по-малко от 3 минути
Първоначално написано от YoungBloodZ остават по-малко от 3 минути Тогава няма сделка!
Първоначално написано от inewton Тогава няма сделка! аз пак ще си те банна перманентно пиши бързо
Първоначално написано от inewton Сделката беше да ме банваш, когато аз реша (или когато има причина). Пак ли въртите сделки?
Първоначално написано от YoungBloodZ аз пак ще си те банна перманентно пиши бързо Сбогом. Ще ми липсвате (всички без Мура). Първоначално написано от Mana Пак ли въртите сделки? Вече не.
Първоначално написано от inewton Сбогом. Ще ми липсвате (всички без Мура). отлагам за утре... да имаш време да измислиш хубава реч!
Правила