Първоначално написано от Dwyd96 кво правите бе извратеняци Ти не си ли на море? Първоначално написано от smilegirl12 Момичето те хвали ти пак кусури намираш Не би похвалила някого, ей така, ex nihilo.
Първоначално написано от inewton Не би похвалила някого, ей така, ex nihilo. Това е така.
Първоначално написано от Indistinct Това е така. Знам. Затова те питах каква ти е целта.
Първоначално написано от inewton Знам. Затова те питах каква ти е целта. Целта ми е да те поздравя.
Първоначално написано от Indistinct Целта ми е да те поздравя. Благодаря тогава.
Първоначално написано от inewton Благодаря тогава. Моля.
Първоначално написано от inewton Ти не си ли на море? Не би похвалила някого, ей така, ex nihilo. E прибрах се.. През седмицата съм на работа. Но си отпочинах малко (ИНДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВА ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ)
Първоначално написано от Dwyd96 E прибрах се.. През седмицата съм на работа. Но си отпочинах малко (ИНДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВА ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ) Нищо не съм казала. Защо се опитваш да ме натопиш?
Първоначално написано от Indistinct Нищо не съм казала. Защо се опитваш да ме натопиш? Все нищо не си казвала Първоначално написано от YoungBloodZ то дори предната снимка беше по-добре от тази... нищо не се вижда хммммм Кво искаш ? :Д
Първоначално написано от Dwyd96 Все нищо не си казвала Не разбирам какво съм направила сега.
Първоначално написано от Indistinct Не разбирам какво съм направила сега. Хубаво, обявявам те за невинна до доказване на противното Първоначално написано от YoungBloodZ а не нищо... благодаря че сподели тази информация Ква информация ? Че работя през делничните дни ли?
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво, обявявам те за невинна до доказване на противното Благодаря.
Първоначално написано от Indistinct Не разбирам какво съм направила сега. Не иска да повярва, че моят надарен интелект може да се справи и без ненужната ти помощ.
Първоначално написано от inewton Не иска да повярва, че моят надарен интелект може да се справи и без ненужната ти помощ. По-спокойно бе, хомосексуалист
Първоначално написано от Dwyd96 Кво искаш ? :Д а не нищо... благодаря че сподели тази информация
Първоначално написано от Dwyd96 E прибрах се.. През седмицата съм на работа. Но си отпочинах малко (ИНДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВА ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ) Използвах бръснача на Окам. Иначе имах и други теории.
Правила