https://www.youtube.com/watch?v=olrM6JVA_qE
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks Knock knock! Who is there
Първоначално написано от smilegirl12 Who is there The one who knocks.
Първоначално написано от Indistinct Целта ми е да те поздравя. Благодаря тогава.
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks The one who knocks. Lol good for you
Първоначално написано от inewton Благодаря тогава. Моля.
Newton be. Индистикт те сваля.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Newton be. Индистикт те сваля. Едва ли. Имаме взаимно споразумение за ненападение.
Първоначално написано от smilegirl12 Lol good for you U my next target.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Newton be. Индистикт те сваля. Платноход, не мога да съм мила, така ли?
Първоначално написано от TheOneWhoKnocks U my next target. Hahahha
Първоначално написано от Indistinct Платноход, не мога да съм мила, така ли? всъщност май наистина не можеш
Първоначално написано от Indistinct Платноход, не мога да съм мила, така ли? Видя ли? Веднъж да решиш да си мила с мен и тръгнаха клюки...
Първоначално написано от inewton Видя ли? Веднъж да решиш да си мила с мен и тръгнаха клюки... Няма да се случи скоро отново, освен когато си получа задачите.
Първоначално написано от inewton Едва ли. Имаме взаимно споразумение за ненападение. Такива споразумения с женски не вървят след едно време.
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност май наистина не можеш Това е излишна грубост.
Първоначално написано от Indistinct Платноход, не мога да съм мила, така ли? Можеш. В други случаи. От мен не може да скриеш, надушвам.
Първоначално написано от Indistinct Това е излишна грубост. извинявам се! просто не се случва често да си мила
Големи любовни интрии бе като турски сериал сме
Първоначално написано от Indistinct Няма да се случи скоро отново, освен когато си получа задачите. Ще си ги получиш скоро. Имай търпение. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Такива споразумения с женски не вървят след едно време. Засега всичко върви по план, а и тя е човек на честта. Не вярвам да се отметне.
Първоначално написано от YoungBloodZ извинявам се! просто не се случва често да си мила А сега?
Първоначално написано от inewton Ще си ги получиш скоро. Имай търпение. Засега всичко върви по план, а и тя е човек на честта. Не вярвам да се отметне. Търпение и само търпение. Добре.
Първоначално написано от inewton Ще си ги получиш скоро. Имай търпение. Засега всичко върви по план, а и тя е човек на честта. Не вярвам да се отметне. Приятели ще станете, ако обърнете резбите.
Първоначално написано от Indistinct Търпение и само търпение. Добре. Нямам достъп до учебника тия дни. У баба ми е, а мен ме мързи да отида да го взема. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Приятели ще станете, ако обърнете резбите. Никой нищо няма да обръща.
Първоначално написано от Indistinct А сега? сега си най-милата!
Правила