Първоначално написано от inewton Нямам достъп до учебника тия дни. У баба ми е, а мен ме мързи да отида да го взема. Никой нищо няма да обръща. Добре. Така е.
Първоначално написано от YoungBloodZ сега си най-милата! Честит нив аватр
Първоначално написано от inewton Нямам достъп до учебника тия дни. У баба ми е, а мен ме мързи да отида да го взема. Никой нищо няма да обръща. Ще има разочаравания.
Първоначално написано от smilegirl12 Честит нив аватр мерси! готин е нали?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ще има разочаравания. Знам, трудно ще го понесеш.
Първоначално написано от YoungBloodZ готин е нали? Не.
Първоначално написано от Indistinct Знам, трудно ще го понесеш. Имам по- важни неща от това.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Имам по- важни неща от това. Сигурна съм.
Първоначално написано от YoungBloodZ мерси! готин е нали? Ми по добре е от предишния
Първоначално написано от inewton Не. е то на теб за да ти хареса трябва да е някой църковен служител -.-
Лека нощ. Натъпках се като свиня с месо. Сега ще сера с мелодията на щурците и погледа на звездите.
Добро утро! На никого ли не лиспвам..баси.
Първоначално написано от deitona22 Добро утро! На никого ли не лиспвам..баси. Еее как бе липсваш ми до вчера се питахме с блуудз къде изчезна
Първоначално написано от deitona22 Добро утро! На никого ли не лиспвам..баси. Как беше?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Лека нощ. Натъпках се като свиня с месо. Сега ще сера с мелодията на щурците и погледа на звездите. Лека нощ.
Първоначално написано от Indistinct Как беше? Кое?
Първоначално написано от YoungBloodZ е то на теб за да ти хареса трябва да е някой църковен служител -.- Не е задължително. Предишния ти ми харесваше Първоначално написано от golemiq_korab_minava Лека нощ. Натъпках се като свиня с месо. Сега ще сера с мелодията на щурците и погледа на звездите. Лека.
Първоначално написано от smilegirl12 Еее как бе липсваш ми до вчера се питахме с блуудз къде изчезна Пак изчезвам след 5 мин.
Първоначално написано от deitona22 Пак изчезвам след 5 мин. Защо бе
Първоначално написано от inewton Не е задължително. Предишния ти ми харесваше трябва да има разнообразие
Първоначално написано от deitona22 Кое? Забвението.
Първоначално написано от YoungBloodZ трябва да има разнообразие Аз обичам еднообразието.
Първоначално написано от smilegirl12 Защо бе А защо не? Аз следях темата до преди 3 дена, ама ми писнаю
Първоначално написано от deitona22 А защо не? Аз следях темата до преди 3 дена, ама ми писнаю Ами то като не пишеш така ставя
Първоначално написано от inewton Аз обичам еднообразието. този или един друг аватар ще са ми последните така че може да дишаш спокойно!
Правила