Първоначално написано от Dwyd96 E прибрах се.. През седмицата съм на работа. Но си отпочинах малко (ИНДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВА ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ) Използвах бръснача на Окам. Иначе имах и други теории.
Първоначално написано от Indistinct Нищо не съм казала. Защо се опитваш да ме натопиш? Все нищо не си казвала Първоначално написано от YoungBloodZ то дори предната снимка беше по-добре от тази... нищо не се вижда хммммм Кво искаш ? :Д
Първоначално написано от Dwyd96 Все нищо не си казвала Не разбирам какво съм направила сега.
Първоначално написано от Dwyd96 Кво искаш ? :Д а не нищо... благодаря че сподели тази информация
Първоначално написано от Indistinct Не разбирам какво съм направила сега. Хубаво, обявявам те за невинна до доказване на противното Първоначално написано от YoungBloodZ а не нищо... благодаря че сподели тази информация Ква информация ? Че работя през делничните дни ли?
Първоначално написано от Indistinct Не разбирам какво съм направила сега. Не иска да повярва, че моят надарен интелект може да се справи и без ненужната ти помощ.
Първоначално написано от inewton Не иска да повярва, че моят надарен интелект може да се справи и без ненужната ти помощ. По-спокойно бе, хомосексуалист
Първоначално написано от Dwyd96 По-спокойно бе, хомосексуалист Нито аз, нито бат Жоро (за съжаление вече не е йеромонах Кирил) сме гееве.
Първоначално написано от inewton Нито аз, нито бат Жоро (за съжаление вече не е йеромонах Кирил) сме гееве. Вие сте педерасти, правилно.
Първоначално написано от Dwyd96 Хубаво, обявявам те за невинна до доказване на противното Благодаря.
Първоначално написано от Indistinct Благодаря. Не се радвай. Ще подхвърля доказателства
Първоначално написано от Dwyd96 Не се радвай. Ще подхвърля доказателства Подхвърляй каквото искаш, доколкото знам, съм чиста. Поне в този случай.
Първоначално написано от Indistinct Подхвърляй каквото искаш, доколкото знам, съм чиста. Поне в този случай. Инди е чиста и се чувства добре ( Имаше такава реклама срещу наркотиците)
Първоначално написано от Dwyd96 Инди е чиста и се чувства добре ( Имаше такава реклама срещу наркотиците) Гледам да стоя далеч от тях.
Първоначално написано от Indistinct Гледам да стоя далеч от тях. Тва е хубаво
Първоначално написано от Dwyd96 Тва е хубаво Така е.
Първоначално написано от Indistinct Така е. Мхм..
Първоначално написано от Dwyd96 Вие сте педерасти, правилно. И това тоже не сме. И глупаци не сме, ама ти си.
Ранна активност, интересно..
Добърв вечер. Нови сватби има ли?
Радвай се, че няма погребения.
Душите ни не умират. . Нека да е любов!
кораб, надявам се да не се окажеш твърде джентъл :/
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Душите ни не умират. . Нека да е любов! Вярно е.
Първоначално написано от YoungBloodZ кораб, надявам се да не се окажеш твърде джентъл :/ Не си видял изтребителите.
Правила