.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от HetzersGonnaHetz Виж мнението
    Първо на първо, ефекта от психаделиците е доста индивидуален и второ: Интернет е пълен с всевъзможни разкази и информация,много повече отколкото Пешо от Младост 4, който ги е пробвал веднъж с приятели, без дори да е направил предварително проучване, още по-малко пък да използва гъбите по предназначение.
    ++++
    Точно.

Цитирай Първоначално написано от HetzersGonnaHetz Виж мнението
    А в същото време никой не засяга най-най-най съществения въпрос: Откъде по дяволите човек да си намери такива гъби?
    Е, аз му обясних, че трябва много да внимава откъде ги взима, но не очаквай който и да било да му каже "Здравей, аз продавам гъби, от еди-кой си град съм, струват еди-колко си, това ми е телефона: 089neshtositam, свържи се с мен.", най-малкото защото това си е дилърство.

Цитирай Първоначално написано от tradgothdude Виж мнението

Е, аз му обясних, че трябва много да внимава откъде ги взима, но не очаквай който и да било да му каже "Здравей, аз продавам гъби, от еди-кой си град съм, струват еди-колко си, това ми е телефона: 089neshtositam, свържи се с мен.", най-малкото защото това си е дилърство.
    Знам бе, това беше на ебавка, не очаквам нищо подобно. Все пак, ако някой има оферти да драсне едно ЛС

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си