- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- места за запознанства
Свестните жени не търсят "богати и добре изглеждащи пичове". Ако под успял мъж се разбира само такъв с много пари, то свестните не търсят и успели мъже. По-скоро заблуден и повърхностен си ти заради това си мислене, отколкото аз заради това, че ми харесва мисленето на jghgh. Това за свалянето...поне да знаех как изглежда, че да го коментираме. А и нали уж била грозна и дебела, съдейки по твоя по-як ник, на теб ще ти отива повече.
Иначе тоя верно е голям мечтател, ебати класната глупост е забил![]()
Изброй няколко сайта, които си пробвал? Ами на английски?
сайтовете ставаха ама преди
сега вече не стават
нямам идея защо
иначе ако някоя се навие ще е на 35-45г не особено привлекателна и добронамерена
посещавате само български
ти наистина на дрга планета живееш
рускините търсят паралии за да ги измъкнат от мизерията
а на него тоя факт какво ще му помогне
И да се похвалиш тука, ако има джъга-хъга джъга-хъга!
Много успешни връзки са тръгнали от Интернет.
Търси сайт, който има добри отзиви.
http://www.serioznizapoznanstva.com/ примерно
хаха къв е тоя тъп сайт? дори няма поле за търсене по град
Благодаря за мненията, леле тая тема стана доста гореща...
Ами аз лично съм пробвал в aha.bg и в cupid.bg и в sladur.com и в gepime.com
Честно казано нито 1 запознанство не мога да намеря, защото наистина повечето профили са фалшиви, а жените като цяло са супер малко. Съотношението е примерно 10 към 1, за мъже към жени.
В gepmie.com има само гейове и лесбийки, не се базикам 100% са такива. Непрекъснато ми пишат педераси, а нито 1 нормална жена не ми е отговорила. Всички жени там си търсят или друга жена, или двойка. В cupid.bg пак почти никоя не ми отговаря примерно на 50 писма я 1 отговори, я не. А в aha.bg пък админите не искаха да ми удобрят снимките, щото си мислят че не са мои, а са крадени от нета![]()
Този "сериозни запознанства" наистина изглежда сериозен. Жените са супер малко около 18-25г. ама това е нормално предполагам.
Mm, благодаря за подкрепата, но не знам защо се занимаваш, конкретно Грозния винаги си пише едно и също. Нещо се е сдухал и иска да демотивира абсолютно всички, за да нямат и те никакво самочувствие, да не е сам в мизерията си.
Е как защо се занимавам, свалям те, не е ли очевидно?Баш от такива хора се съмнявам точно ти да се влияеш.
Но за 1 съм съгласен, само с коч компания трудно би се получило нещо, освен пиянски вечери.
Някой има ли опит с този сайт serioznizapoznanstva ? Има ли реални жени там?