Гледам вече и монахиня си имаме
Първоначално написано от YoungBloodZ ей ся пращам снимката на антракса да види какви ги вършиш докато той блъска и изкарва пари за да ти купува шоколади Пумба драмата му казват. Ким,не си пиян вече?
Първоначално написано от Dwyd96 Гледам вече и монахиня си имаме Намери й друг аватар.
Първоначално написано от Dwyd96 Гледам вече и монахиня си имаме хаххаха ми да
Първоначално написано от Indistinct Намери й друг аватар. не ти ли харесва този, Гери ;(
Първоначално написано от smilegirl12 не ти ли харесва този, Гери ;( Много ми харесва
Тамън монахиня за попа.И без това от известно време има любовни искри между вас.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Много ми харесва агрономче, Владко ще те види и ще те разстреля!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Много ми харесва мой човек си значи
Първоначално написано от deitona22 Тамън монахиня за попа.И без това от известно време има любовни искри между вас. нефър
Първоначално написано от smilegirl12 не ти ли харесва този, Гери ;( Не.
Първоначално написано от YoungBloodZ агрономче, Владко ще те види и ще те разстреля! И на Владко му хареса..
Първоначално написано от Indistinct Не. скоро ще го сменям този е за седмица-две
Първоначално написано от golemiq_korab_minava И на Владко му хареса.. Владко е до мен и ми чисти обувките
ху ис Владко?
Първоначално написано от smilegirl12 ху ис Владко? Владо Путин
Първоначално написано от YoungBloodZ Владо Путин тоя не го пз
Първоначално написано от smilegirl12 тоя не го пз не го поздравяваш?
Първоначално написано от YoungBloodZ не го поздравяваш? не го познавам
Вече и БОГ си имате
Първоначално написано от Dwyd96 Вече и БОГ си имате след толкова много време най-накрая махна китаеца?
Първоначално написано от smilegirl12 след толкова много време най-накрая махна китаеца? "Китаеца" е земната форма на БОГ
Първоначално написано от Dwyd96 "Китаеца" е земната форма на БОГ хахаххаха
Тука що е такова мъртвило
защото имат важни работи хората
Правила