Първоначално написано от YoungBloodZ днес има промоция... получаваш право на избор между двама inewton/golemiqt_korab_minava отговори ми на въпроса йонги
Първоначално написано от smilegirl12 отговори ми на въпроса йонги Избери кораба, нютон е извратеняк :Д
Първоначално написано от Dwyd96 Избери кораба, нютон е извратеняк :Д нищо не се знае... можек ораба да е още по-извратен Първоначално написано от smilegirl12 отговори ми на въпроса йонги ти ще се обещаеш сама на някой от двамата изброени
Първоначално написано от YoungBloodZ нищо не се знае... можек ораба да е още по-извратен ти ще се обещаеш сама на някой от двамата изброени ти каза вече е обещана... не овъртай
Първоначално написано от smilegirl12 ти каза вече е обещана... не овъртай може да съм сгрешил... ще те обещаем не се притеснявай
Първоначално написано от YoungBloodZ може да съм сгрешил... ще те обещаем не се притеснявай на никой няма да ме обещавате и такива работи
Първоначално написано от smilegirl12 на никой няма да ме обещавате и такива работи защо? мислех че ще искаш да си обещана
Правила