Първоначално написано от smilegirl12 Говориш за себе си в трето лице? Шезофренията дпстигна и теб Той е така вече повече от половин година.
Първоначално написано от Indistinct Той е така вече повече от половин година. Ъъъъ, що ме питá?
Първоначално написано от inewton Ъъъъ, що ме питá? Anglice?
Първоначално написано от Indistinct Anglice? Кое да ли е англиче?
Първоначално написано от inewton Кое да ли е англиче? Как е на английски. Едно нещо да кажа на латински и да не го разбереш..
Първоначално написано от Indistinct Как е на английски. Едно нещо да кажа на латински и да не го разбереш.. Кое как е на английски? Разбрах го. Не беше на латински, а на английски, пъпеееш.
Първоначално написано от inewton Кое как е на английски? Разбрах го. Не беше на латински, а на английски, пъпеееш. Как е на английски съобщението ти което съм цитирала когато си зададох въпроса. Какъв английски?! Латински е.
Първоначално написано от Indistinct Как е на английски съобщението ти което съм цитирала когато си зададох въпроса. Какъв английски?! Латински е. Откъдя да знам. Провери!
Първоначално написано от inewton Откъдя да знам. Провери! Проверих.
Първоначално написано от Indistinct Проверих. Какво установи?
Първоначално написано от inewton Какво установи? Че първата ти аксиома трябва да се премахне завинаги.
Първоначално написано от Indistinct Че първата ти аксиома трябва да се премахне завинаги. Е, поне ти дадох възможност да се поправиш. Ама ти си държиш на своето. Ако го използваш на латински няма никакъв смисъл. Задължително трябва да е с някакво прилагателно.
Първоначално написано от inewton Е, поне ти дадох възможност да се поправиш. Ама ти си държиш на своето. Ако го използваш на латински няма никакъв смисъл. Задължително трябва да е с някакво прилагателно. Защо да няма смисъл? Не означава само "английски".
Защо "спорите" за такова безмислено нещо
Първоначално написано от Indistinct Защо да няма смисъл? Не означава само "английски". anglice е зват. пад. на anglicus. Безсмислено е да си използва без съществително и не можеш да го използваш като въпрос. Опитай пак.
Първоначално написано от inewton anglice е зват. пад. на anglicus. Безсмислено е да си използва без съществително и не можеш да го използваш като въпрос. Опитай пак. Не се заяждам, просто питам. Как може да се използва? Пример?
Първоначално написано от Indistinct Не се заяждам, просто питам. Как може да се използва? Пример? Rex anglice, например. Това е обръщение, ама не ми се мисли цяло изречение.
Първоначално написано от inewton Rex anglice, например. Това е обръщение, ама не ми се мисли цяло изречение. Добре, благодаря все пак.
Енибодй хиър?
Първоначално написано от smilegirl12 Енибодй хиър? Не. Провери пак след малко.
Теб няма ли те? ;д
Първоначално написано от smilegirl12 Енибодй хиър? питаш дали има някой или питаш дали някой чува?
Първоначално написано от YoungBloodZ питаш дали има някой или питаш дали някой чува? Първото хахахха
Първоначално написано от smilegirl12 Теб няма ли те? ;д Вече ме има.
Първоначално написано от smilegirl12 Първото хахахха why not both?
Правила