Първоначално написано от golemiq_korab_minava :Д разбираш ги, повече... Дядо попе. Повече от кого?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Купи ли си оулис? Това е чист обир.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Купи ли си оулис? даа днеска се разкарвах из Слънчев бряг с него
Първоначално написано от smilegirl12 даа днеска се разкарвах из Слънчев бряг с него хубаво да ти е.
Някой ще ми обясни ли какво е оулис? В моите среди няма такова нещо.
Първоначално написано от inewton Някой ще ми обясни ли какво е оулис? В моите среди няма такова нещо. Ако имаше, щеше да е смущаващо.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava хубаво да ти е. мерсииии ;д
Първоначално написано от inewton Повече от кого? Не знам. Аз не разбирам. Дни, календари, цикли... Ти си в час. Ти ги умееш.
Първоначално написано от inewton Някой ще ми обясни ли какво е оулис? В моите среди няма такова нещо. олуйс ултра ве
Първоначално написано от smilegirl12 сигурна* ;д ФЕЙК!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не знам. Аз не разбирам. Дни, календари, цикли... Ти си в час. Ти ги умееш. Ти ли не разбираш...
Първоначално написано от YoungBloodZ олуйс ултра ве Ааа, тия с крилцата... Ами аз откъде да знам. В "работата" съм заобиколен от мъже и баби. Братовчедка ми не използва такива. И то от кого да ги видя освен от рекламите.
Първоначално написано от inewton Ааа, тия с крилцата... Ами аз откъде да знам. В "работата" съм заобиколен от мъже и баби. Братовчедка ми не използва такива. И то от кого да ги видя освен от рекламите. Как няма да ги видиш там? Обикновено ги дават по време за вечеря, точно след рекламите за гъбички на краката.
Първоначално написано от Indistinct Как няма да ги видиш там? Обикновено ги дават по време за вечеря, точно след рекламите за гъбички на краката. Ами, аз като чуя гъбички и изключвам за няколко минути. Казвал съм за микофобията си.
Първоначално написано от Indistinct Как няма да ги видиш там? Обикновено ги дават по време за вечеря, точно след рекламите за гъбички на краката. или със пастата за зъби където плюят, когато ти преглътваш храната си
Първоначално написано от inewton Ти ли не разбираш... далеч съм от жените изгубен в мрака
Първоначално написано от golemiq_korab_minava далеч съм от жените изгубен в мрака Не започвай в стил "Грозния".
обичам да казвам истината
ей агрономче
Първоначално написано от golemiq_korab_minava далеч съм от жените изгубен в мрака Искаш ли да те уредя клисар в някой девически манастир? Има и млади монахини.
Първоначално написано от inewton Искаш ли да те уредя клисар в някой девически манастир? Има и млади монахини. ... Не прекалявай:д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ... Не прекалявай:д Добре, де. Аз нямам такива връзки. Но ти и сам можеш да кандидатстваш за такъв пост.
кандидатствай в моя манастир
Първоначално написано от inewton Добре, де. Аз нямам такива връзки. Но ти и сам можеш да кандидатстваш за такъв пост. Аз мога, но няма.
Добре
Правила