Първоначално написано от golemiq_korab_minava И те изритах, защото беше без билет. :Д ще долети през прозореца на някоя каюта
Първоначално написано от smilegirl12 ще долети през прозореца на някоя каюта Кой?
Първоначално написано от Indistinct Кой? попа
Първоначално написано от smilegirl12 ще долети през прозореца на някоя каюта Мисля, че Кораба получи инструктаж за порядъчно поведение на ЛС.
Първоначално написано от inewton Мисля, че Кораба получи инструктаж за порядъчно поведение на ЛС. от теб ли?
Първоначално написано от smilegirl12 от теб ли? Oт Indistinct, разбира се. Мен защо да ме слуша.
Първоначално написано от inewton Oт Indistinct, разбира се. Мен защо да ме слуша. а ти от къде знаеш?
Първоначално написано от smilegirl12 а ти от къде знаеш? Предполагам.
Първоначално написано от inewton Мисля, че Кораба получи инструктаж за порядъчно поведение на ЛС. ти да не получи от смайлгърл?;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ти да не получи от смайлгърл?;д Откъдя накъдя? Получих, само че не е инструтаж. А и да беше, аз не я слушам.
Първоначално написано от inewton Откъдя накъдя? Получих, само че не е инструтаж. А и да беше, аз не я слушам. тя много те пита... ;д ама й спаси духа... и тялото:Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava тя много те пита... ;д ама й спаси духа... и тялото:Д Пита ме, разбира се. Само духа.
Първоначално написано от inewton Пита ме, разбира се. Само духа. и пипането не беше пипане..
малей как ги ядосах :Д няма да спят
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ти да не получи от смайлгърл?;д престани ти казах
Правила