Първоначално написано от golemiq_korab_minava нищо не можеш да скриеш от мен! с кой ми изневеряваш? :Д Откога ти дължа отчет? Я да видим дали не мога..
Първоначално написано от inewton Корабе, трябва да те въведа в нещата. Шефа така каза. въведи ме, пратенико на империята на вожд модератор, къде е Путин.
Първоначално написано от Indistinct Откога ти дължа отчет? Я да видим дали не мога.. доверие ли няма да си имаме?
Първоначално написано от inewton А, честитио! Ко готвиш? Аз в Петрич не ща да ходя. Макарони с кaйма ( не съм добър готвач). НАМЕРИХТЕ ЛИ МИ ПАРИТЕ !!!!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava доверие ли няма да си имаме? Аз си имам. Първоначално написано от Dwyd96 Макарони с кaйма ( не съм добър готвач). НАМЕРИХТЕ ЛИ МИ ПАРИТЕ !!!! Аз ти казах какво искам. Първо парите.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava въведи ме, пратенико на империята на вожд модератор, къде е Путин. Ами, въведох те. Какво повече искаш? Путин го няма. Пие водка по това време.
Първоначално написано от Dwyd96 Макарони с кaйма ( не съм добър готвач). А аз тъкмо щях да те уреждам магерник в Троянската св. обител.
Първоначално написано от Indistinct Аз си имам. Аз ти казах какво искам. Първо парите. И след това секса?? Ще ме измамиш
Първоначално написано от inewton А аз тъкмо щях да те уреждам магерник в Троянската св. обител. Какво е магерник?
Първоначално написано от Dwyd96 Ще ме измамиш И след това секса?? Без тази част. Не бих.
Първоначално написано от Dwyd96 Какво е магерник? Манастирски готвач.
Първоначално написано от Indistinct Без тази част. Не бих. Нямам ти доверие. Ок : (.
Първоначално написано от Dwyd96 Нямам ти доверие. Ок : (. Ще ти мине. Защото?
Първоначално написано от Indistinct Защото? Това са много пари До утре, ще ми мине : ) .
Първоначално написано от Indistinct Аз си имам. Аз ти казах какво искам. Първо парите. не е достатъчно
Първоначално написано от Dwyd96 Това са много пари До утре, ще ми мине : ) . Аз пък мислех, че се ядосваш, защото са ти взели джобните за деня. Чак до утре? Вече трябваше да ти е минало.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не е достатъчно И на теб имам. Донякъде.
Първоначално написано от Indistinct И на теб имам. Донякъде. Дай ми парите тогава.
Беше мило
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Беше мило Постарах се.
Ако имахте милиони, ще си купите ли коли и самолети за милиони?
Първоначално написано от Indistinct Постарах се. Гордея се с теб
Aйде, оставям ви да си спамите https://www.facebook.com/motikarqrev...3294556900828/ Гледайте го, много е смешно.
Първоначално написано от Dwyd96 Aйде, оставям ви да си спамите Наготви ли?
Първоначално написано от inewton Добре. Вече аз ли съм дясната ти ръка? това прозвуча странно от мръснишка гледна точка Първоначално написано от tori Нютъне, и мъжките, и мъжките! С ташаците направо! ей докторке
Правила