.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на nevermorevon

Чуствам се празен

Нормално ли е понеже, всяко 1 момиче, което е оставило няква следа в живота ми да ме е ранило по даден начин и в момента се чуствам празен такъв, не усещам никви химии като преди, едно такова все едно само живея, но до там?

амии приятел това е много тежко , ще те посъветвам да си дадеш малко пауза с момичетата отдай се на хобито си малко , момичетата не са най-важното нещо на тоя свят .. но все пак друго си е да има кои да те дразни .. та казвам ти отдай се на хобито си опитвай спортове това ще те разсее и няма да мислиш за момичета Успех

Голям фен Аватара на Maleficus
    Модерната любов днес е като да ходиш по стъкла бос.. Нито можеш да се отпуснеш, нито е полезно и като преминеш, ще осъзнаеш, че не си постигнал нищо повече от кървави стъпала Впрочем препоръчвам ти занапред да не взимаш връзките, чак толкова насериозно, мноого малко момичета биха се инвестирали колкото един мъж, все пак са по хитрия пол и трябва винаги да имат варианти за бягство Всяка отрова в малки количества е полезна, да се влюбиш силно в момиче, което не се е доказало е като да изпиеш шепа приспивателни с ракия...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нормално е, ако скоро си приключил връзка. Това е временно състояние. Използвай го за да анализираш грешките от предишните връзки и рано или късно, когато почувстваш отново нещо към някое момиче да не ги допускаш.

Точно за подобни ситуации винаги съм казвал едно и също..Прецакват те,изоставят те и това не е най-жалкото всъщност...Най-жалкото, е че вече се чувстваш както ти каза "празен".И един ден случайно ще срещнеш правилната жена - тази,която ще те обича със цената на всичко въпреки всичко..И ти ще прецакаш всичко,ще прецакаш нея заради миналите си "любови"..И да,нормално е да се чувстваш така..просто си дай време.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Много тежки удари полуих едно след друго и нямаше никой да ме подкрепи в тея трудни моменти минах сам през всичкото и вече не знам, имам чуството че не мога да се доверя на момиче

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Много тежки удари полуих
    За това а3 не се доверявам на никого освен на себе си

Голям фен Аватара на Maleficus
    Много тежки удари полуих едно след друго и нямаше никой да ме подкрепи в тея трудни моменти минах сам през всичкото и вече не знам, имам чуството че не мога да се доверя на момиче
    Понякога, да се довериш на момиче, е като да си сложиш оная работа в отворената уста на алигатор, независимо колко добре e обучен, винаги има шанс да останеш без най милото

Голям фен
    Дай си малко почивка от връзките.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Напълно нормално е това но с времето ще ти мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си