Първоначално написано от Dwyd96 Версията на чичо Луци е малко по-различна. По- различна и невярна. Стига си спорил. BloodZ e единственият господар тук и му дължите пълно подчинение. Causa finita!
Първоначално написано от inewton По- различна и невярна. Стига си спорил. BloodZ e единственият господар тук и му дължите пълно подчинение. Causa finita! Спри да се подмазваш.
Първоначално написано от Indistinct Спри да се подмазваш. Не се подмазвам. Къде видя подмазване, невежа!?
Първоначално написано от inewton Не се подмазвам. Къде видя подмазване, невежа!? Просто си говориш така?
Първоначално написано от Indistinct Просто си говориш така? Не, напомням на някои, че дължат подчинение на шефа. Това ми е работата. Нали съм дясната му ръка.
Първоначално написано от inewton Не, напомням на някои, че дължат подчинение на шефа. Това ми е работата. Нали съм дясната му ръка. Не беше ли казал, че е обратното?
Първоначално написано от inewton Не, напомням на някои, че дължат подчинение на шефа. Това ми е работата. Нали съм дясната му ръка. Тоест мастурбира с теб ? Или....
Първоначално написано от Dwyd96 Тоест мастурбира с теб ? Или.... Следва пояснение от негова страна. wait for it...
Правила