- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- По темата
Pe6o, времето ти изтече. Довечера очаквам да съм получил от теб информация за половината ти профили тук, включваща потребителски имена и съответните пароли към тях. Имаш и втори вариант (не е като да те оставям без избор) - може да предадеш и само три твои профила, но уловката тук е те да са добре разпознаваеми във форума, т.е. вече да са успешно развити от теб.
Нямаш избор. Проведе се национализация и в името на Народа трябва да изпълниш моите разпореждания. Сори, брат!
Обещавам да се грижа добре за тези профили. (:
брат просиш си тормоз ;]
може да ти кажа някои профила ама няма да ти дам паролите си специални фрази са и имам сантиментална привързаност към тях това е все едно да ти дам първите си любовни писма които съм си писал като бях на 12 години с едно момиче много се обичахме еххх помня ги тези романтични времена после пращах същите неща на други момичета и им казвах че съм ги писал за тях и те ми казваха че ще викнат брат си да ме набие ех помня ги тези времена бяха толкова хубави като мятахме пиратки от прозореца на даскалото и като бягахме от часовете за да пушим цигари и да гледаме останалите деца отвисоко а те да ни респектират а кучките да ни харесват някои хора само се оплакват от училищния живот ама те май се оплакват от всичко в живота всичко си е от характера даже средата не ти определя щастието толкова
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР