.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Тема: РАМ памет

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Няма лошо, ама моя първи комп щеше да е на 15 години сега ако все още работеше. Тогава харда ми беше цели 10 GB, само че сигурно на втората година го изгорих барабар с дъното. После имах 40 GB, после 250 GB. После трети комп с 250 GB и 400 GB. После минах на лаптоп, имам няколко външни харда.

Въобще, мога ей сега да сложа на масата десетина харда, повечето от които или не работят, или няма смисъл от тях вече.

След 15 години днешните SSD ще са смешка. Дори и да работят, ще са сравними с ненужен боклук. Същото се отнася и до парчетата памет от 4 GB, които за мен лично и сега са ми под минимума

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    моя първи комп щеше да е на 15 години сега ако все още работеше.
    Моя първи компютър е на толкова и точно сега пиша от него ! Още си върши работа за някои неща. А твоят не работи, защото такъв си го купил и така си го пазил !
    После минах на лаптоп, имам няколко външни харда.
    И смисълът е ?
    След 15 години днешните SSD ще са смешка. Дори и да работят, ще са сравними с ненужен боклук.
    Ама те и сега са си такива !
    Същото се отнася и до парчетата памет от 4 GB, които за мен лично и сега са ми под минимума
    Ако наистина работиш нещо, сигурно си даваш половината пари за хардуер всеки месец ? А ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си