.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 916

Hybrid View

Голям фен
    Тука всички сте по 40 кг бе, хапнете малко, притеснявам се за вас
    По темата- 172/3 см 62/3 кг. Миналата година боледувах много през лятото, станах 58 кг и баща ми щеше да ме убие. Много аъм била слаба и тн, вие като сте по 40 кг не знам как не ви обръщат внимание

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Тука всички сте по 40 кг бе, хапнете малко, притеснявам се за вас
    По темата- 172/3 см 62/3 кг. Миналата година боледувах много през лятото, станах 58 кг и баща ми щеше да ме убие. Много аъм била слаба и тн, вие като сте по 40 кг не знам как не ви обръщат внимание
    все едно като прочетох че си 62 килограма да почна да ти казвам 'абе момиче притеснявам се за теб спри да ядеш малко ще почнеш да грухтиш'... малко си младичка да се вайкаш като бабичка пред блока за непознати

ръст:160
    кг - вече 42

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    все едно като прочетох че си 62 килограма да почна да ти казвам 'абе момиче притеснявам се за теб спри да ядеш малко ще почнеш да грухтиш'... малко си младичка да се вайкаш като бабичка пред блока за непознати

ръст:160
    кг - вече 42
    Тъпо сравнение, ако ще и 200 кг да съм, няма да грухтя, спокойно. Пък иначе, твоето граничи с анорексията, 'ма като ти харесва като се гледаш в огледалото да виждаш торба с кокали, ок, аз ще си грухкам до там от смях :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си