.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Ouroboros

Бисексуалност

Напоследък ми е много интересно какво е всеобщото мнение на днешния българин за бисексуалността. Не казвам, че съм бисексуален, само ми е интересно.
    Бих искал да ви чуя мненията по въпроса.
    Ще уважа всякакво мнение.
    1. Какви са ви вижданията относно бисексуалността като цяло
    2. Как ще реагирате ако приятел/приятелка ви каже, че е бисексуален?

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Ако ми каже приятел или приятелка ,че е бисексуален/а .. реакцията ми ще е просто "-окей" ;д

Супер фен Аватара на Pug_306
    Амиии .... крайно отрицателно мнение !

Нямам нищо против бисексуалните. По-добре са от хомосексуалните, например. Гледам на тях като хора, които задоволяват своите си нужди и интереси, а не интересите на обществото, в смисъл......абе...хем с момичета хем с момчета...сигурно си е голяма забава !
    Ако приятел ми каже, че е бисексуален, вероятно няма да ме изненада много...не е нещо чак толкова фрапиращо, даже хич. Само да не обърне резбата !

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Напоследък ми е много интересно какво е всеобщото мнение на днешния българин за бисексуалността. Не казвам, че съм бисексуален, само ми е интересно.
    Бих искал да ви чуя мненията по въпроса.
    Ще уважа всякакво мнение.
    1. Какви са ви вижданията относно бисексуалността като цяло
    2. Как ще реагирате ако приятел/приятелка ви каже, че е бисексуален?
    така си и знаех
    винаги съм те мислил за малко хомо
    особено аватара който си избрал е толкова гей, а ти определено се оприличаваш до някаква степен с него
    иначе, нямам против тоя род хора стига да си стоят при техние познати а определено ако някой познат тръгне да ми признава нещо такова определено ще иска нещо от мен и първата реакция ще е гнусност и довиждане може би, зависи как се обясни но щом е тръгнал да обяснява значи и в последствие ще си търси нещо от мен което няма да получи освен ако не изглежда като азиатските лейдибойчета, което е нулева вероятност понеже бисексуалните не се правят и не приличт на жени

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    така си и знаех
    винаги съм те мислил за малко хомо
    особено аватара който си избрал е толкова гей, а ти определено се оприличаваш до някаква степен с него
    иначе, нямам против тоя род хора стига да си стоят при техние познати а определено ако някой познат тръгне да ми признава нещо такова определено ще иска нещо от мен и първата реакция ще е гнусност и довиждане може би, зависи как се обясни но щом е тръгнал да обяснява значи и в последствие ще си търси нещо от мен което няма да получи освен ако не изглежда като азиатските лейдибойчета, което е нулева вероятност понеже бисексуалните не се правят и не приличт на жени
    ХАХАХАХААХАХАХААААААААААА ААААААААААААААААААААААА

Манаф!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ще си търси нещо от мен което няма да получи освен ако не изглежда като азиатските лейдибойчета
    Викаш ако е лейдибойче би го издрънчал.

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Ако приятел ми каже, че е бисексуален, вероятно няма да ме изненада много...не е нещо чак толкова фрапиращо, даже хич. Само да не обърне резбата !
    Щом един мъж е бисексуален, обръщането на резбата обикновено не е много далеч.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Тъпо оправдание да скрие, че е педерас.

Стига да не се опитва да ми скача нямам против такива хора, не всички сме "нормални". Реакцията ще ми е от сорта "щом си такъв добре" няма защо да съдиш човек само заради сексуалната му ориентация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си