Препечени филийки. Прегорели препечени филийки. Изгорели препечени филийки. Тук стана напечено.
Първоначално написано от Indistinct Препечени филийки. Прегорели препечени филийки. Изгорели препечени филийки. Тук стана напечено. мурата ако беше тук съм сигурен че щеше да напище "el filmaros"
Първоначално написано от YoungBloodZ мурата ако беше тук съм сигурен че щеше да напище "el filmaros" Има ли филм за препечени филийки? Ако има, мисля, че ще е драма. Ако няма, трябва да се направи.
Първоначално написано от Indistinct Има ли филм за препечени филийки? Ако има, мисля, че ще е драма. Ако няма, трябва да се направи. Направо загорели филийки.
Първоначално написано от inewton Направо загорели филийки. Недей да го правиш филм 18+.
Първоначално написано от Indistinct Недей да го правиш филм 18+. Не, аз говорех за нас в темата. Не схвана ли метафората?
Първоначално написано от inewton Не, аз говорех за нас в темата. Не схвана ли метафората? Схванах. Но не мислиш ли, че все пак трябва да се направи филм?
Първоначално написано от Indistinct Има ли филм за препечени филийки? Ако има, мисля, че ще е драма. Ако няма, трябва да се направи. май няма заеми се със създаването на такъв филм!
Правила