.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Unhappy Свободаата къде ми е?

Моля ви кажете миии какво да направя, за да си извоювам по - голяма свобода от наще ?!? Вече съм на 18, даже септември правя 19, но все още от време на време излизането ми вечер след 10 е голям проблем, превръща се в скандали и не се осъществява, освен ако не излизам с момче/та (повечето ми приятели са момчета) и после не ме изпрати/ят до нас... Аааа въпросът с дискотекитеее отново същия ... въпросът е да не се прибирам сама.. да има кой да ме изпрати ... А това е донякъде досадно ... Какво трябва да говоря с наще, за да разберат, че съм достатъчно голяма ... ? :/

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    за тях и на 50 да станеш още ще си дете
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Е дааа така е, но все пак трябва да разберат, че не могат да ме държат толкова изкъсо ....

Мега фен Аватара на NomNomNom
    23 правя зимата, още ме чакат да се прибера, ако сме заедно. Преди няколко месеца щях да излизам с албанец, баща ми почти не ме пусна, трябваше да ги лъжа, че излизам сама с книгата.
    Обичат те, шубе ги е. Мен ме кефи, като нещо ме спират или ми кажат да се пазя.
    Последно редактирано от NomNomNom : 08-06-2016 на 19:32
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да, хубаво е че ни пазят ... и се интересуват от нас, ноо все пак ... не знам, множко ми идва ... а имам една приятелкаа, родителите й не се интересуват от нея... когато си иска излиза, когато си иска се прибира и никой нищо не й казва, но затова е станала страаашна курваа.. целият квартал я знае като такава...

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assyailiewaa Виж мнението
    Аааа въпросът с дискотекитеее отново същия ... въпросът е да не се прибирам сама.. да има кой да ме изпрати ... А това е донякъде досадно ... Какво трябва да говоря с наще, за да разберат, че съм достатъчно голяма ... ? :/
    Как това може да бъде досадно?

Аз съм на 21,не е проблем излизането ми след 10 и дискотеките,но майка ми всеки път,чак като се прибера някъде между 2 и 4 ,едва тогава заспива спокойно.Каквото и да правиш,те са ти родители и винаги ще се притесняват за теб.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    В интерес на истината, има от какво да се притесняват. Да започнем с фалшивия алкохол, евентуални сбивания, ако си момиче - типове всякакви.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Имам впредвид, че е досадно някой да ме изпраща ... не на мен самата, а на хората около мен, които го правят...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assyailiewaa Виж мнението
    Имам впредвид, че е досадно някой да ме изпраща ... не на мен самата, а на хората около мен, които го правят...
    Нали не е всеки ден това ? Пък и ако са ти приятели,не би трябвало да е проблем за тях,все пак си момиче.

Е да... Но и приятелите отвреме навреме ми пускат някакви бъзици, за това...

Град
    София
    Какво те бърка за някакви бъзици?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    за тях и на 50 да станеш още ще си дете
    ++++

Радвай се ги е грижат за теб но седни и поговори с тях нищо не губиш

Супер фен Аватара на NissaN
    Кажи им вече съм пълнолетна и си нося отговорност за действията.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Кажи им вече съм пълнолетна и си нося отговорност за действията.
    След,което те ще и кажат: ''след като си пълнолетна и можеш да излизаш,когато си поискаш и да се прибираш ,когато си поискаш ще излезеш на квартира и ще се издържаш сама без да ти помагаме''',и тя тогава пак ще клекне

Изчакай известно време и си хвани сериозен приятел.Тогава ще са по-спокойни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си