- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Свободаата къде ми е?
Моля ви кажете миии какво да направя, за да си извоювам по - голяма свобода от наще ?!? Вече съм на 18, даже септември правя 19, но все още от време на време излизането ми вечер след 10 е голям проблем, превръща се в скандали и не се осъществява, освен ако не излизам с момче/та (повечето ми приятели са момчета) и после не ме изпрати/ят до нас... Аааа въпросът с дискотекитеее отново същия ... въпросът е да не се прибирам сама.. да има кой да ме изпрати ... А това е донякъде досадно ... Какво трябва да говоря с наще, за да разберат, че съм достатъчно голяма ... ? :/
за тях и на 50 да станеш още ще си дете
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Е дааа така е, но все пак трябва да разберат, че не могат да ме държат толкова изкъсо ....
23 правя зимата, още ме чакат да се прибера, ако сме заедно. Преди няколко месеца щях да излизам с албанец, баща ми почти не ме пусна, трябваше да ги лъжа, че излизам сама с книгата.
Обичат те, шубе ги е. Мен ме кефи, като нещо ме спират или ми кажат да се пазя.
Последно редактирано от NomNomNom : 08-06-2016 на 19:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, хубаво е че ни пазят ... и се интересуват от нас, ноо все пак ... не знам, множко ми идва ... а имам една приятелкаа, родителите й не се интересуват от нея... когато си иска излиза, когато си иска се прибира и никой нищо не й казва, но затова е станала страаашна курваа.. целият квартал я знае като такава...
В интерес на истината, има от какво да се притесняват. Да започнем с фалшивия алкохол, евентуални сбивания, ако си момиче - типове всякакви.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Имам впредвид, че е досадно някой да ме изпраща ... не на мен самата, а на хората около мен, които го правят...
Е да... Но и приятелите отвреме навреме ми пускат някакви бъзици, за това...
Кажи им вече съм пълнолетна и си нося отговорност за действията.
Изчакай известно време и си хвани сериозен приятел.Тогава ще са по-спокойни.