Първоначално написано от inewton Браво на теб. Аз го започнах и мога да ти кажа, че е много по- лесен от някои европейски езици (латинския и старогръцкия имам предвид). След малко, че сега нямам време. Пея. Какво си учил последно? Добре. Първоначално написано от smilegirl12 Закусвам с тях, къпя се с тях, пътувамм с тяхх... Хубу, че ги уча само 2 години За какво са ти?
Първоначално написано от Indistinct Какво си учил последно? Добре. За какво са ти? За нищо просто специалността ми в училищеизисква двугодишно убочение по стенография -_-
Първоначално написано от Indistinct Какво си учил последно? Добре. Времена. Още съм в началото.
Първоначално написано от inewton Времена. Още съм в началото. Браво. Ако имаш някакви въпроси, питай.
Първоначално написано от Indistinct Браво. Ако имаш някакви въпроси, питай. Ахахахаах. Теб ще питам. Ама чакай да не стане объркване. Аз уча библейски еврейски.
Първоначално написано от inewton Ахахахаах. Теб ще питам. Ама чакай да не стане объркване. Аз уча библейски еврейски. Както искаш, аз предлагам помощ, не от мен. Староеврейски ли имаш предвид?
Първоначално написано от Indistinct Както искаш, аз предлагам помощ, не от мен. Староеврейски ли имаш предвид? А от кого? Доколкото знам староеврейския е малко по- различен. Този се нарича класически.
Първоначално написано от inewton А от кого? Доколкото знам староеврейския е малко по- различен. Този се нарича класически. Приятел.
Виж "облака" с етикети
Правила