Първоначално написано от Dwyd96 Да се обърне към съответните органи (при по-сериозни случаи). Да поговори с някого. И още куп възможности... :Х Това не е действие от моя страна, а от нейна, до което може да стигне с отговаряне на въпроса ми.
Първоначално написано от Indistinct Това не е действие от моя страна, а от нейна, до което може да стигне с отговаряне на въпроса ми. Кой ти нарушава личното пространство и как??? П.С кораба ми изглежда като едни пенсионери в кафенето срещу работата.. Всеки път като отида там обсъждат подобни теми... Все едно нещо зависи от тях
Първоначално написано от Dwyd96 Кой ти нарушава личното пространство и как??? П.С кораба ми изглежда като едни пенсионери в кафенето срещу работата.. Всеки път като отида там обсъждат подобни теми... Все едно нещо зависи от тях Ти мислиш ли,че аз бих допуснала подобно нещо? Не става дума за мен.
Първоначално написано от Indistinct Ти мислиш ли,че аз бих допуснала подобно нещо? Не става дума за мен. Тогава мацката която я тормозят... От де да знам, какво би допуснала и какво не би..
Първоначално написано от Dwyd96 Тогава мацката която я тормозят... От де да знам, какво би допуснала и какво не би.. Вече знаеш.
Първоначално написано от Indistinct Вече знаеш. Дам..
Правила