.
Затворена тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 152
    Голям фен Аватара на KaRiNa.Ni
    Какво се занимавате?! Данита е реге на Ивчока и иска всячески да си натърти мнението,само че така с други профили не става мила. Който иска да си прави анален секс,който не иска не здраве да е.Не знам какво толкова има за коментиране.Това е като на кутийте на цигарите пише че са вредни и могат да предизвикат смърт,но никой не се отказва и с аналният секс е така колкото и злобни коментари да пишеш пак няма да накараш хората да спрат да го правят.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Почти сигурен съм, че ти никога не си правил/а анален секс! Казваш, че е болезнен, а то не е така.

-Ако знаеш как ТОЧНО се прави, изобщо не боли и води до разтърсващи оргазми (и за двамата).
    -Щом не знаеш, не знаеш...

Това, че някои хора са гладки и некадърни не означава, че всички са такива.

Предлагам ти да прочетеш малко статии.

П.С. А защо е унизителен?

Ако си направиш клизма, ще се почистиш, нали? И как точно ще стане гафа, ако си го направила?

"Да кажем, че от празно шише ще тече вода."

Извод: Щом не можеш да правиш дадено нещо, по-добре не го прави.
    Така го написа, че все едно тебе са те порили отзад! Ама може и да са го правили!?
    Вива канари...!!

Цитирай Първоначално написано от KaRiNa.Ni Виж мнението
    Какво се занимавате?! Данита е реге на Ивчока и иска всячески да си натърти мнението,само че така с други профили не става мила. Който иска да си прави анален секс,който не иска не здраве да е.Не знам какво толкова има за коментиране.Това е като на кутийте на цигарите пише че са вредни и могат да предизвикат смърт,но никой не се отказва и с аналният секс е така колкото и злобни коментари да пишеш пак няма да накараш хората да спрат да го правят.
    Затвърди ми се впечатлението, че си изключително ограничена или ограничен. Мисля, че си второто и ми приличаш на някой дърт чекиджия, който е тук да се възбужда с подбни писаници! А защо е така ще се обоснова, защото по твоята логика кой на кого е фейк ти трябва да си фейк на RABALKA за да си такава/такъв защитник на аналният секс!
    Ама не помисли, че може да са я чукали отзад и да се е насрала и затова да е унизителен за нея аналният секс! Смях!
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от KokoDjambo Виж мнението
    Така го написа, че все едно тебе са те порили отзад! Ама може и да са го правили!?
    Чукат ме, но не ме порят.

Q: Защо?
    A: Защото "поренето" се състои от нож и плат.

Затвърди ми се впечатлението, че си изключително ограничена или ограничен. Мисля, че си второто и ми приличаш на някой дърт чекиджия, който е тук да се възбужда с подбни писаници! А защо е така ще се обоснова, защото по твоята логика кой на кого е фейк ти трябва да си фейк на RABALKA за да си такава/такъв защитник на аналният секс!
    Ама не помисли, че може да са я чукали отзад и да се е насрала и затова да е унизителен за нея аналният секс! Смях!

Желязна логика,аз не защитавам аналният секс! А просто всеки е свободен да си прави каквото иска,и никой не може да го ограничава ок съгласна съм за мнение ама ива прекрачи всякакви граници с тези злобни коментари как едвали не ние жените които го правим сме били дебилни и нещо друго каза което много не го запомних.И аз изказвам мнения ама не си го натъртвам и не се панирам кой ме обсъжда и кой не. А за Рабалка не я познавам изобщо,както останалите от форума а теб пак най-малко и не ми се спори,каквото искаш ме наричай аз действам на живо с нападки а не в измислен свят.

Мега фен Аватара на solo_
    И съм на седмото небе.

Желязна логика,аз не защитавам аналният секс! А просто всеки е свободен да си прави каквото иска,и никой не може да го ограничава ок съгласна съм за мнение ама ива прекрачи всякакви граници с тези злобни коментари как едвали не ние жените които го правим сме били дебилни и нещо друго каза което много не го запомних.И аз изказвам мнения ама не си го натъртвам и не се панирам кой ме обсъжда и кой не. А за Рабалка не я познавам изобщо,както останалите от форума а теб пак най-малко и не ми се спори,каквото искаш ме наричай аз действам на живо с нападки а не в измислен свят.
    И?
    Вива канари...!!

И?
    И ще те помоля повече да не замесваш мен,не ме познаваш както аз теб. Приятен ден!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Защо смятате, че този вид секс е извращение? Знаем, че с всяко поколение практиката се засилва.

Има хора, които го смятат за табу.
    Има хора, които го смятат за съвсем нормално нещо.

Аз също смятам, че няма нищо ненормално! И ако някой мисли, че има нещо ненормално в този вид секс, нека го сподели.
    Ти си обратен.... Тва е единствения секс който практикуваш

По темата: За съжаление ще трябва да се съглася с Ива, че този вид секс си е малко гнусничък, предвид бактериите в червата

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Ти си обратен.... Тва е единствения секс който практикуваш

По темата: За съжаление ще трябва да се съглася с Ива, че този вид секс си е малко гнусничък, предвид бактериите в червата
    Друго си е да клецаш по цици и в уста.

И ще те помоля повече да не замесваш мен,не ме познаваш както аз теб. Приятен ден!
    А ти защо замесваш хора, които не познаваш? Ти изказа мнения тя също! Или да се правиш на интересна и да трупаш мнения? Смешен си!
    Вива канари...!!

Хората са измислили клизмата. Само казвам

Ами аз не съм се изпускала, но винаги си правя подготовка.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Аз ще отговоря с една моя тема, която бях пускала преди години за тези, които дават за решение клизмата:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...-клизма

Прочетох ти линка. Наистина неприятна случка. На мен не ми се случвало. Но си правя клизмата най-много един час преди акта, по-често непосредствено преди да започнем.

Цитирай Първоначално написано от reni12 Виж мнението
    Ами аз не съм се изпускала, но винаги си правя подготовка.
    Винаги?! Направо сте смешни понякога! Правиш секс под час и по график явно!
    Вива канари...!!

Факт е, че много момичета се изпускат след анален и една част от тях твърдят, че не им се е случвало.
    Вива канари...!!

Пичове и пички! Погледнете малко по-сериозно върху фактора анален секс. Първо - една от основните теории този вид сексуален акт да доставя удоволствие, е, при мъжете: тесният и набразден ректален канал предизвиква засилена стимулация върху половия член при движения напред-назад; за жените важи хипотетичната идея, че Ж-точката се стимулира откъм другата страна (между ануса и влагалището преградата от тъкан е тънка), което дава основание да вирее такъв вид теория сред обществото. Това е само хипотеза и не е доказано, че аналният секс може да доведе до финал със сексуално удовлетворение. Следователно - за да разбере, човекът трябва да пробва и да прецени сам за себе си дали може да практикува една такава нестандартна форма на половия акт. Това естествено носи редица рискове, като например - риск от бактериална инфекция (анусът е населен с редица полезни бактерии, които трябва да са там, но разпространят ли се по други места в човешкото тяло, предизвикват дисбаланс и инфекция), чисто механично може да се предизвика изпускане на съдържанието на дебелото черво и последвашите от това неприятни моменти, риск от отпускане на аналния сфинктер, което да доведе до смущения в задържането и да предизвика преждевременна дефекация. Всеки преценява сам за себе си рисковете биха ли оправдали крайната му цел и ако да, какво ще бъде значението на това и въз основа на тези изводи, решава какво да прави. Не е задължително да се практикува подобен вид форма на сексуалния акт. Ако на един му е приятно, това не означава, че и на другия ще му бъде приятно. При тази форма на сексуалния акт значително значение оказват физиологичните особености на половите органи, анус и т. н. като например размер, дълбочина и т. н. - това са неща, различни при всеки индивид. Важното е човек да не се чувства длъжен да следва всяка сексуална тенденция, за която чуе да се говори в обществото - сексът е преди всичко индивидуално изживяване, невлияещо се от обществените нагласи. Опознайте собствените си желания, това което вие харесвате, а не това, което ви се внушава отвън, че трябва да харесвате. Написаното има информативен характер и съвсем не е определящо как трябва да се мисли, не рекламира определен начин на мислене и не предполага задължителност и обвързаност - на някой тази информация може да бъде от полза! Бъдете живи и здрави !

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Who cares ?

Мега фен Аватара на Rabalka
    бати нещо се бъгна тука пиша и не ми излиза менние.Иви ти верно ли си се насрала след клизма

Разбира се, че си правя подготовка. Може ли направо да свалиш гащите и ... Да не говорим, че в ежедневния секс рядко включвам анален. Той е за по-специални моменти, например петък или събота вечер, след 1-2 питиета.
    Да поясня, че мъжа ми не е голям фен на този секс. Правим го когато аз искам.

Цитирай Първоначално написано от reni12 Виж мнението
    Разбира се, че си правя подготовка. Може ли направо да свалиш гащите и ... Да не говорим, че в ежедневния секс рядко включвам анален. Той е за по-специални моменти, например петък или събота вечер, след 1-2 питиета.
    Да поясня, че мъжа ми не е голям фен на този секс. Правим го когато аз искам.
    Какъв е тоя сбъркан мъж

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ParadiseCity Виж мнението
    Какъв е тоя сбъркан мъж
    християнин е, само мюсюлманите смятат содомията за нормална

ахахахахаххаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си