- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изпускане след анален секс-мит или реалност.
Какво се занимавате?! Данита е реге на Ивчока и иска всячески да си натърти мнението,само че така с други профили не става мила. Който иска да си прави анален секс,който не иска не здраве да е.Не знам какво толкова има за коментиране.Това е като на кутийте на цигарите пише че са вредни и могат да предизвикат смърт,но никой не се отказва и с аналният секс е така колкото и злобни коментари да пишеш пак няма да накараш хората да спрат да го правят.
Затвърди ми се впечатлението, че си изключително ограничена или ограничен. Мисля, че си второто и ми приличаш на някой дърт чекиджия, който е тук да се възбужда с подбни писаници! А защо е така ще се обоснова, защото по твоята логика кой на кого е фейк ти трябва да си фейк на RABALKA за да си такава/такъв защитник на аналният секс!
Ама не помисли, че може да са я чукали отзад и да се е насрала и затова да е унизителен за нея аналният секс! Смях!
Вива канари...!!
Желязна логика,аз не защитавам аналният секс! А просто всеки е свободен да си прави каквото иска,и никой не може да го ограничава ок съгласна съм за мнение ама ива прекрачи всякакви граници с тези злобни коментари как едвали не ние жените които го правим сме били дебилни и нещо друго каза което много не го запомних.И аз изказвам мнения ама не си го натъртвам и не се панирам кой ме обсъжда и кой не. А за Рабалка не я познавам изобщо,както останалите от форума а теб пак най-малко и не ми се спори,каквото искаш ме наричай аз действам на живо с нападки а не в измислен свят.
Аз ще отговоря с една моя тема, която бях пускала преди години за тези, които дават за решение клизмата:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...-клизма
Прочетох ти линка. Наистина неприятна случка. На мен не ми се случвало. Но си правя клизмата най-много един час преди акта, по-често непосредствено преди да започнем.
Факт е, че много момичета се изпускат след анален и една част от тях твърдят, че не им се е случвало.
Вива канари...!!
Пичове и пички! Погледнете малко по-сериозно върху фактора анален секс. Първо - една от основните теории този вид сексуален акт да доставя удоволствие, е, при мъжете: тесният и набразден ректален канал предизвиква засилена стимулация върху половия член при движения напред-назад; за жените важи хипотетичната идея, че Ж-точката се стимулира откъм другата страна (между ануса и влагалището преградата от тъкан е тънка), което дава основание да вирее такъв вид теория сред обществото. Това е само хипотеза и не е доказано, че аналният секс може да доведе до финал със сексуално удовлетворение. Следователно - за да разбере, човекът трябва да пробва и да прецени сам за себе си дали може да практикува една такава нестандартна форма на половия акт. Това естествено носи редица рискове, като например - риск от бактериална инфекция (анусът е населен с редица полезни бактерии, които трябва да са там, но разпространят ли се по други места в човешкото тяло, предизвикват дисбаланс и инфекция), чисто механично може да се предизвика изпускане на съдържанието на дебелото черво и последвашите от това неприятни моменти, риск от отпускане на аналния сфинктер, което да доведе до смущения в задържането и да предизвика преждевременна дефекация. Всеки преценява сам за себе си рисковете биха ли оправдали крайната му цел и ако да, какво ще бъде значението на това и въз основа на тези изводи, решава какво да прави. Не е задължително да се практикува подобен вид форма на сексуалния акт. Ако на един му е приятно, това не означава, че и на другия ще му бъде приятно. При тази форма на сексуалния акт значително значение оказват физиологичните особености на половите органи, анус и т. н. като например размер, дълбочина и т. н. - това са неща, различни при всеки индивид. Важното е човек да не се чувства длъжен да следва всяка сексуална тенденция, за която чуе да се говори в обществото - сексът е преди всичко индивидуално изживяване, невлияещо се от обществените нагласи. Опознайте собствените си желания, това което вие харесвате, а не това, което ви се внушава отвън, че трябва да харесвате.Написаното има информативен характер и съвсем не е определящо как трябва да се мисли, не рекламира определен начин на мислене и не предполага задължителност и обвързаност - на някой тази информация може да бъде от полза! Бъдете живи и здрави !
бати нещо се бъгна тука пиша и не ми излиза менние.Иви ти верно ли си се насрала след клизма
Разбира се, че си правя подготовка. Може ли направо да свалиш гащите и ... Да не говорим, че в ежедневния секс рядко включвам анален. Той е за по-специални моменти, например петък или събота вечер, след 1-2 питиета.
Да поясня, че мъжа ми не е голям фен на този секс. Правим го когато аз искам.