- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Фън чат VOL.1
Тряя си зимам ся обувки... Пак Адидас Порше :д Бах тяхната мама по 3 години ме държат
Знам, че съм досаден, ама само питам и изчезвам.
baby_baby, "мъжа ти" приема ли добре работата ти?
Оооооооодавно гледам те яяяя на тебииии све ми се Душо допадааа
Сега се прибрах от пазар и много ми е яко след пазар :д
и по-късно ще излизам с приятелки да пиеме по нещо алкохолно :д
при тебе какво става?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
от опит знам
няма значение какво ще пия а с кого
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Дяца, айде някой с мен на кино, че половината голямо семейство са на работа, другата половина на море, а сама не ми се ходи.