- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обвързан/необвързан
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И аз съм сам!
Хубаво е че си признаваш, но какъв е смисълът да се самозалъгваш, че ти е добре така?
Забелязвате ли, че досега в темата "обвързаните" и в "сериозна връзка" (или там както го наричате) са предимно жени, докато повечето мъже (да не кажа всички) са сами като кучета?
Има си и много мъже обвързани, поне аз знам доста! Така, че тук в случая може би съдиш по себе си или и някой приятел! Разбира се, че ми е добре така имал съм няколко връзки, но за нищо не си заменям свободата, ако искат секс от мен ще го получат, но не и обвързване!![]()
Имам прятелка от ноември ,2015 разделяли сме се и събирали два пъти но сега сме заедно а от скоро се занимавам пак и с една бивша та ще трябва сигурно да избирам след време но ще видим