.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 161

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    дрън, дрън ,дрън. на мен ми омръзна
    Не са дрънканици, казвам ти какво ми е отношението. Спести си квалификациите, ако нямаш логичен аргумент защо следва да се отнасям различно.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    така че само за десерт - къде мислиш, че ще намериш повече иситина за сътворението на света, за всичко, което се прилага? При хората, които са наясно с управление и процесите, или тук? долу?
    .
    Ами точно затова ти казах че не пиша в раздел политика. За повечето там политиката е една умалена проекция на социалната среда, където всеки задоволява нуждата да споделя виждания и позиции, за неща до които изобщо не се е докосвал, все едно сме се събрали в мазето на бай Васил да пием ракия и да играем карти. А нещата стоят малко по-различно, но все пак не бих станал член на политическите среди (в смисъл не бих станал политик) за да разбера как точно изглеждат нещата от вътре. А форумните напъвания са просто смешни. Политиката, както казах, е просто набор от инструменти за управление на една държава. В момента в който влезеш в идеология и казваш това и онова трябва да се направи, ставаш участник в целия цирк, а не негов наблюдател, още по-малко пък ставаш онзи, който дърпа конците зад кулисите .

Цитирай Първоначално написано от DerStuermer Виж мнението
    Не са дрънканици, казвам ти какво ми е отношението. Спести си квалификациите, ако нямаш логичен аргумент защо следва да се отнасям различно.
    закривам темата

Цитирай Първоначално написано от DerStuermer Виж мнението

Ами точно затова ти казах че не пиша в раздел политика. За повечето там политиката е една умалена проекция на социалната среда, където всеки задоволява нуждата да споделя виждания и позиции, за неща до които изобщо не се е докосвал, все едно сме се събрали в мазето на бай Васил да пием ракия и да играем карти. А нещата стоят малко по-различно, но все пак не бих станал член на политическите среди (в смисъл не бих станал политик) за да разбера как точно изглеждат нещата от вътре. А форумните напъвания са просто смешни. Политиката, както казах, е просто набор от инструменти за управление на една държава. В момента в който влезеш в идеология и казваш това и онова трябва да се направи, ставаш участник в целия цирк, а не негов наблюдател, още по-малко пък ставаш онзи, който дърпа конците зад кулисите .
    Аз ти говоря за истинската политика. Остави това кой какво знае, кой колко познава. Ясно ми е за идеологиите. Въпросът ми беше относно мнението за висшите групи. Тези, които дърпат концити на пишман политиците. Тези които имат власт, много по-голяма от колкото на някои партии, тези които осъзнато държат системата, тези които сами измислят ИДЕОЛОГИЯТА и я предават на друга шепа слуги, които да я управляват и разпространяват. Тези, които имат познанието. Ясно ти е, че само с книги не става.. със сляпо четене. Но, дори да можеш да откриваш информацията сам, както ти се надяваш, чрез мисленето, но дори тогава ти ще отидеш там горе... Във висшото управление, да им се натресеш, а не долу. Макар, че не ми се вярвам от долу да направиш нещо, да научиш нещо без да се катериш, без да правиш връзки.

Ох боже, тия дечица пак продължават...

Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Ох боже, тия дечица пак продължават...
    Внимавай да не си заклещиш дебелия задник на излизане от темата

Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-13-2016 на 10:01

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си