- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Къде изчезнаха Dwyd96 и Indostinct?
Стига си се оправдавал. Анатема не се разваля.
Pak li ima mokri sunishta
Кой бе, Kорабе? Аз и във "Философия и религия" съм казвал, че сънувам много рядко. Тая година вече сънувах два пъти. Мисля, че пак другата година ще се случи. И когато сънувам (за съжаление) са кошмари, не мокри сънища.
Имаше един период дето се натисках дс сънувам открити сънища. Осъзнсти. Ама не се натисках много де. Само малко. И то нищо не стана. Само няколко поредни кошмара....но точно на коледа, точно когато не се бях и замслял. Сънувах осъзнст сън .. В който знаех че сънувам. И си пожелах малко романтика. И туй беше. Всъщност преди година имах секс сцена на сън . два пъти. Ама не сънувам като цяло
Да съм изтървала нещо, освен поредните интриги?
Какви интриги? Май аз съм изтървал.
Абе има разни книги. Някои дори мислят, че в съня си можеш да отидеш при другото си аз в паралелен свят. Иначе тея осъзнатите сънища най- общо се тренират със записване в дневник на всеки един елемент, който си спомняш веднага на сутринта, или дори да ставаш през вечерта, че бързо се забравя. И до човека си е. После се упражняваш да вникнеш в елементите, които си сънувал. Да запомняш какво сънуваш. А после да преценяваш кое е сън и кое не е. По- късно да можеш в съня ти да правиш квото си искаш. Ама е трудна работа. И не ми се занимава.
Прав си. Звучи невероятно.
Това не звучи много библейско. Няма да го пробвам.
Любимото ми е като сънувам как уча. На другия ден съм с научен урок. Ама това става само ако предишния ден съм учил мноого. После мозъка преговаря. Или като гледаш една сцена много, после мозъка я повтаря.