Първоначално написано от golemiq_korab_minava Още не си. Бог вижда през пердетооо и юрганасс Аз съм се отдал на въздържание, пост и молитва. Не се опитвай да ме изкараш грешник.
Първоначално написано от inewton Аз съм се отдал на въздържание, пост и молитва. Не се опитвай да ме изкараш грешник. Туй няма значение. Още си малко пиле.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Туй няма значение. Още си малко пиле. Това няма общо. Аз съм минал съответното обучение.
Първоначално написано от inewton Това няма общо. Аз съм минал съответното обучение. какво обучение?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava какво обучение? За свещеник.
Първоначално написано от inewton За свещеник. ???!?!?! В средното ли ?!?! Ти сериозно ли? Беше казал, че не си ръкоположен за нещо, както и да е. Ама пак... ти сериозно ли? и ПАК.... АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?! Не че нещо лошо..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ???!?!?! В средното ли ?!?! Ти сериозно ли? Беше казал, че не си ръкоположен за нещо, както и да е. Ама пак... ти сериозно ли? и ПАК.... АМА ТИ СЕРИОЗНО ЛИ?! Не че нещо лошо.. Да, сериозно. Ръкоположен съм дякон. Не можах да стигна до йерей (поп).
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Туй няма значение. Още си малко пиле. Пеперудка е.
Първоначално написано от Indistinct Пеперудка е. Или си пияна, или си просиш анатема.
Първоначално написано от Indistinct Пеперудка е. защо си фен на пернати? прародители на динотата? :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava защо си фен на пернати? прародители на динотата? :Д Под "пернати" разбирам птици, не насекоми.
Първоначално написано от Indistinct Под "пернати" разбирам птици, не насекоми. дам, защото каза, че не е пиле, а пеперудка. тоест не искаш да е пиленце, а пеперудка? ;д
Правила