- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
Точно това правиш ти, прасчо! Яд те е и ти личи, включително на мен
!
Ако това е вярно, ти прасчо си едно доста озлобено към света същество. Недоволен си от живота си (дори повече от мен) и затова тролиш и хейтиш в тоя, а сигурно и в други форуми!
Аз пък мога да ти извадя от интернет "доказателства", че любимият ти холокост е измислица!
П.С. От теб бая сапун щеше да излезе, прасчо!
Не е точно така, ракши! Една част от веществата се преобразуват в енергия, и това е смисълът на храненето. Друг е въпросът, какъв процент от тях става на енергия, колко са спомагателни вещества (като витамини и минерали), които са необходими за правилното функциониране на организма и колко са неусвоими (лайна).
При мен е много трудно да достигна калориен излишък, а той е много важен за качването на маса, нали така?
Прав си, но това важи най-вече за мезоморфите (които са генетично най-добри за фитнес и много други спортове). За ектоморф/hard gainer нещата не са точно така. Достигането до калориен излишък в тоя случай е много трудно, колкото и странно да ти се струва.
За това си абсолютно прав, но освен чревната флора има и други фактори!
Кръстоската между трол и прасе нито пуска снимки, нито прави нова тема - целта му е да разваля форума. Аз снимки съм поствал повече от много други и в момента нямам какво ново да покажа.