Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
грух-грух
Не получаваш достатъчно внимание от близките, затова се правиш на голямата работа и се изкарваш прав за всичко (без да се обосноваваш).
грух-грух
Точно това правиш ти, прасчо ! Яд те е и ти личи, включително на мен !
грух-грух
Както един друг каза, юзъра ти е много точно отражение на душата.
грух-грух

Ако това е вярно, ти прасчо си едно доста озлобено към света същество. Недоволен си от живота си (дори повече от мен) и затова тролиш и хейтиш в тоя, а сигурно и в други форуми !
грух-грух
На теб колкото и научни факти да ти показвам, ти все ще си останеш невеж.
грух-грух-грух
Аз пък мога да ти извадя от интернет "доказателства", че любимият ти холокост е измислица !
П.С. От теб бая сапун щеше да излезе, прасчо !
Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
всичко, което влезе в теб практически става на лайна :Д
Не е точно така, ракши! Една част от веществата се преобразуват в енергия, и това е смисълът на храненето . Друг е въпросът, какъв процент от тях става на енергия, колко са спомагателни вещества (като витамини и минерали), които са необходими за правилното функциониране на организма и колко са неусвоими (лайна).
Принципно при качване хората избягват такава храна, защото е е обемна и те засища, и е много по-оферта вместо да закусваш овесени ядки с мляко, кафе и една ябълка, да надумкаш 3 двойни сандвича с пастет и кисели краставички :Д:Д
При мен е много трудно да достигна калориен излишък, а той е много важен за качването на маса, нали така ?
Има dirty bulk има clean bulk. Още от сега искам да ти кажа, че за твоите цели clean bulk is the way to go. Преди да се осъзнаеш ще си качил твърде много мазнини и ще се чудиш как да ги свалиш.
Прав си, но това важи най-вече за мезоморфите (които са генетично най-добри за фитнес и много други спортове). За ектоморф/hard gainer нещата не са точно така. Достигането до калориен излишък в тоя случай е много трудно, колкото и странно да ти се струва.
Да не говорим как бълка ти ще е просто набиване на храна без резултати, ако бактериите в корема ти са преебани и червата ти не работят правилно (малко преувеличаваме, ама така е най-хубаво )
За това си абсолютно прав, но освен чревната флора има и други фактори !
спрете да пишете булшит, ако не пускате снимки

направете си тема и там пишете
Кръстоската между трол и прасе нито пуска снимки, нито прави нова тема - целта му е да разваля форума. Аз снимки съм поствал повече от много други и в момента нямам какво ново да покажа .