- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
всичко, което влезе в теб практически става на лайна :Д
точно това с тапата, което каза се грижи за здравето ти и факта, че сереш не значи, че си здрав![]()
Принципно при качване хората избягват такава храна, защото е е обемна и те засища, и е много по-оферта вместо да закусваш овесени ядки с мляко, кафе и една ябълка, да надумкаш 3 двойни сандвича с пастет и кисели краставички :Д:Д
Има dirty bulk има clean bulk. Още от сега искам да ти кажа, че за твоите цели clean bulk is the way to go. Преди да се осъзнаеш ще си качил твърде много мазнини и ще се чудиш как да ги свалиш.
Да не говорим как бълка ти ще е просто набиване на храна без резултати, ако бактериите в корема ти са преебани и червата ти не работят правилно (малко преувеличаваме, ама така е най-хубаво)
спрете да пишете булшит, ако не пускате снимки
направете си тема и там пишете
Точно това правиш ти, прасчо! Яд те е и ти личи, включително на мен
!
Ако това е вярно, ти прасчо си едно доста озлобено към света същество. Недоволен си от живота си (дори повече от мен) и затова тролиш и хейтиш в тоя, а сигурно и в други форуми!
Аз пък мога да ти извадя от интернет "доказателства", че любимият ти холокост е измислица!
П.С. От теб бая сапун щеше да излезе, прасчо!
Не е точно така, ракши! Една част от веществата се преобразуват в енергия, и това е смисълът на храненето. Друг е въпросът, какъв процент от тях става на енергия, колко са спомагателни вещества (като витамини и минерали), които са необходими за правилното функциониране на организма и колко са неусвоими (лайна).
При мен е много трудно да достигна калориен излишък, а той е много важен за качването на маса, нали така?
Прав си, но това важи най-вече за мезоморфите (които са генетично най-добри за фитнес и много други спортове). За ектоморф/hard gainer нещата не са точно така. Достигането до калориен излишък в тоя случай е много трудно, колкото и странно да ти се струва.
За това си абсолютно прав, но освен чревната флора има и други фактори!
Кръстоската между трол и прасе нито пуска снимки, нито прави нова тема - целта му е да разваля форума. Аз снимки съм поствал повече от много други и в момента нямам какво ново да покажа.
Пеперудки, чувствайте се поканени да спрете със спама по всяко време.
http://prikachi.com/images.php?images/599/8882599f.jpg
Ей така като стане ;/
на мен така ми се късат на корема
понякога и на задника
много е засрамващо
Грозен, покажи им как се прави
Ей нещичко от началото на лятото:
![]()