- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога е уместно да си поискаме секс
Здравейте, с приятелка ми сме заедно от 3,4 месеца , първоначално сексуалното желание беше повече ,но напоследък тя не предавява такова желание както преди (работи повече,аз също но все пак ). Никога не съм си позволявал да я притискам в това отношение или да и давам някакви срокове, но ето че желанието при мен е на лице. Как да си го поискам без да е твърде нахално и без да я притеснявам ,не искам да изглеждам като някакъв надървен хлапак-уважавам желанията й , но си мисля че ако само чакам тя да си поиска нещо не е както трябва от моя страна .
Според мен няма нищо лошо в това да я попиташ ,все пак не е някаква непозната че да си нахален или да се притесняваш ,колкото и да работите секса си е секс ,винаги трябва да има време за удоволствия
Поговорете, все пак няма нищо лошо в това. Питай я дали е готова да го направите, не вярвам да те ухапе.
евала за човешкото и кавалерско отношение, няма по-тъпо от това да те врънкат. ама чак да питаш...
като си легнете, почни да я целуваш, достави й удоволствие пръв и ще вземат да станат нещата, най-вероятно.
Една вечер я понапий малко и работата ще се опече ама и ти трябва да знаеш как да подходиш....![]()
това:
за което хвалка.Никога не съм си позволявал да я притискам в това отношение или да и давам някакви срокове,
Как да си го поискам без да е твърде нахално и без да я притеснявам ,не искам да изглеждам като някакъв надървен хлапак-уважавам желанията й ,
това е Човек, не просто консуматор
дано да са щастливи и момата да си заслужава и да е реципрочно цялото това нещо ))
През секунда.
Съсредоточи си простотията извън онлайн пространствата (тук конкуренцията ти е жестока papagai- не бъди поредния ,опитай се !
След като вече работите предполагам не сте девствени и двамата. Някоя вечер я покани у вас /тя би трябвало да се усети какво предстои/,приготви вечеря, алкохол т.н., започни да я целуваш и от там вече се надяваш да не се отдръпнеПо-романтично и подходящо ми се струва от разговор.
В това изказване
Не. След това може да се обясняваш колкото си искаш, но именно това дето ти го цитирах няма грам логика.След като вече работите предполагам не сте девствени и двамата.
Наличието на работа не гарантира загуба на девствеността, освен ако не работи на околовръстното, което ме съмнява в случая.
Да, не го гарантира, не съм и казвала, че със сигурност е така. Може да не съм се изразила правилно, окей -" След като автора и приятелката му вече работят, предполагам, че вече са възрастни хора и имат опит и в сексуален план, за това не е нужен разговор. " Ако съм предположила грешно, тогава автора може да ме поправи.
хората са казали "що е майна, все е лайна"
и ти така мимо