поне има ли сладолед на аванта? каква марка е камиона?
Първоначално написано от YoungBloodZ поне има ли сладолед на аванта? каква марка е камиона? Има да :д строшен Мерцедес 809 бордови 7 тона.. От Бургас до длънчака и обратно 10 литра масло
Първоначално написано от LittleDude Има да :д строшен Мерцедес 809 бордови 7 тона.. От Бургас до длънчака и обратно 10 литра масло И аз да работя като теб, по цял ден да си цъкам на телефона
Да ама от май до август ми са еба майката от работа...по 40 фризера на ден, по 2 курса, слънчев бряг-сливен.. От там в созопол... Ужас е
Първоначално написано от LittleDude Има да :д строшен Мерцедес 809 бордови 7 тона.. От Бургас до длънчака и обратно 10 литра масло хахахаха абе това гори повече масло отколкото дизел бе
Първоначално написано от YoungBloodZ хахахаха абе това гори повече масло отколкото дизел бе Вярно не гори юн нафта ама и не върви хич... Първа не влиза, тръгваш от втора, ако си на баир и тряя тръгнеш гасне
Първоначално написано от YoungBloodZ хахахаха абе това гори повече масло отколкото дизел бе То тече брат не го пипа маслото... Като спреш долу локва срава
Първоначално написано от LittleDude Вярно не гори юн нафта ама и не върви хич... Първа не влиза, тръгваш от втора, ако си на баир и тряя тръгнеш гасне карал съм и аз такъв... беше интересно като тръгвах на втора а как тръгваш от баир? с 300 зора?
Правила