- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа, че го харесвам?
Здравейте, искам да ви помоля за помощ... Да ми дадете някакви съвети как да кажа на едно момче че го харесвам. Ние сме семейни приятели и досто често се виждаме... Казах само на братовчедка му за това. И като бяхме на палатка я извиках в палатката и я питах дали да му кажа и т.н. И през това време момчето дойде към нас и двете се осъмнихме че е чуло... Той я е питал какво сме си говорили а тя е казала че сме си говорили некви глупости там само за да се измъкнем от ситуацията. И от тогава горе долу се държи едно и също.. На сутринта когато всички станахме, седнахме на масата (тоест на пейките нали) и той легна на пейкана защото му се спеше та мисалта ми е че главата му беше опряна в крака ми и може да ви звучи глупаво но направо се зачервевих после всички утидоха да се къпят аз си останах и после и той каза че ще остане... И всички като тръгнаха той стана и започнахме да си говорим за наши общи теми през това време се чудих дали да му кажа или не но тогава всички дойдоха и... оо и още на миналия ден той си даде раката да му я хвана и се чудех защо и ми каза че защото и много студена... Около 7 секунди бяхме хванати за раце и сърцето ми щеше да искочи. МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ МИ КАК ДА МУ КАЖА?
и той е влюбен сигурно.
а братовчедката е изпяла 100%
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Направи му свирка, мисля, че ще те разбере от първия път !
Аз бих изчакала той да ми каже![]()
Звучи като любовна история на 12 годишни ( сладка история ) .
Хубаво е да прочетеш нещо различно от - Той си пъхна пръста в мен, дали съм бременна от мръсотията под ноктите му..
![]()
Вярвам на братовчедка му добри приятелки сме...
Предусетих края на тази история - свърши ми в устата, малко се стече, хелп, бременна ли съм ?
Боже такива лигавета не съм виждала...
Момчетата не отказваме момичета.
Ок.Жалая ти успех дано те забележи и станете гаджета.
Какво от това че главата му е била спряна на кракът ти ? Кой знае какво е станало
Ако не те е срам му го кажи направо а ако те е срам колкото и тъпо да звучи говори с братовчедка му да му намекне :д
Еми елементарно е според мен или трябва да му намекнеш по някакъв начин или, ако не разбира от намеци както съм аз в случая трябва по-очевиден намек или направо да си поговорите и да си изясните чувствата! Така мисля, че би било по-лесно и за двамата все пак, ако единия има силни чувства трудно може да бъдете само приятели! Има само 2 варианта или и той да те харесва или не! Така като го обяснявам изглежда лесно, но и аз знам колко е сложно да си признаеш пред някой такова нещо! Примерно те е страх от отхвърляне, отбягване или подигравки или от разваляне на приятелството! Ако може да се нарече приятелство!![]()
Но пък докато не опиташ отговорът винаги ще е не и после ще те е яд, че не си опитала!![]()