.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Права си.. Ние сме недостойни за мъдрите ти мисли... В случая за жалост пак не допринасяш с много към темата.. НЕ се притеснявай, не съм разочарован... От плоските неща не бива да се изисква много, разочарованието дебне зад всеки ъгъл..
    Всичките ти теми са папагалстване на ROK/redpill шитни, които дори не са базирани на твои лични преживявания, хора като теб ме отчайват от човечеството Дори не си оригинален, сподели нещо, което ти се е случило и така си направи заключенията, вместо да си пълниш главата с неошитска пропаганда и да ни я форсваш Не си дал нито едно доказателство, защото знаеш, че всичко което си изпапагалствал е лесно оборимо, защото се базира на частни случаи

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Всичките ти теми са папагалстване на ROK/redpill шитни, които дори не са базирани на твои лични преживявания, хора като теб ме отчайват от човечеството Дори не си оригинален, сподели нещо, което ти се е случило и така си направи заключенията, вместо да си пълниш главата с неошитска пропаганда и да ни я форсваш Не си дал нито едно доказателство, защото знаеш, че всичко което си изпапагалствал е лесно оборимо, защото се базира на частни случаи
    КАкто казах, все ми е тая какво си мисли някои си за мен, може да съм говорещо куче... Ако нямаше никаква логика казаното, всички щяха да го отхвърлят. Всеки е свободен да си прави заключенията за себе си, но ако смяташ, че казаното не е вярно и има цел да подведе младите умове си поканена да ни покажеш правилния път и кое е вярно, господарке ! Естествено, че не е оригинално... Все пак хиляди хора са го изпитали на главата си и хиляди млади ще го изпитват тепърва, но не всички са го обмислили и ще го обмислят, тук целта е човек да се замисли, а не да спечеля награда за оригиналност... И да изпитал съм го на главата си, но не базирам казаното само в/у личните си изживявания.. Ставаш за политик... Много думи нищо съществено... П.П Между другото трябва ли абсолютно всичко в този живот първо да го изпиташ, та да си изградиш правилна представа, кое е вярно и кое не, кое болезнено и кое не ? Трябва ли да изпиташ изгарянето на печката или можеш да стигнеш до заключението, че е болезнено и от грешките, опита и белезите на другите ?
    Последно редактирано от Maleficus : 08-16-2016 на 18:16

КАкто казах, все ми е тая какво си мисли някои си за мен, може да съм говорещо куче... Ако нямаше никаква логика казаното, всички щяха да го отхвърлят. Всеки е свободен да си прави заключенията за себе си, но ако смяташ, че казаното не е вярно и има цел да подведе младите умове си поканена да ни покажеш правилния път и кое е вярно, господарке ! Естествено, че не е оригинално... Все пак хиляди хора са го изпитали на главата си и хиляди млади ще го изпитват тепърва, но не всички са го обмислили и ще го обмислят, тук целта е човек да се замисли, а не да спечеля награда за оригиналност... И да изпитал съм го на главата си, но не базирам казаното само в/у личните си изживявания.. Ставаш за политик... Много думи нищо съществено...
    Кои са тези хиляди хора? Дай примери. Неошитската пропаганда, както и феминистката пропаганда, се нарича "пропаганда", защото адресира не разума на последователите си, а техните емоции, това не е ли пределно ясно? Не споделяш нищо за себе си и няма как да знаем дали имаш проблеми с майка си (както подозирам аз) или липсващ/отсъстващ баща, но да пренесеш тези микропримери на глобално ниво и да подкрепяш твърдението, че всички същества от женски пол са едва ли не безчувствени и безмозъчни кукли, е не само абсурдно, но и доста тъжно, понеже е показателно за това колко могат да разсъждават младите хора днешно време. Не ти е късно да осъзнаеш, че хората имат съвест, интелект и емоции независимо от това какви полови органи притежават. Ако продължаваш да четеш тези неща, които и аз чета в момента, защото са доста интересни откъм non-biased POV, и да им вярваш толкова сляпо, ще се дистанцираш още повече от половината население на Земята.
    Последно редактирано от Electrа : 08-16-2016 на 18:19 Причина: grammar nazi

Кои са тези хиляди хора? Дай примери. Неошитската пропаганда, както и феминистката пропаганда, се нарича "пропаганда", защото адресира не разума на последователите си, а техните емоции, това не е ли пределно ясно? Не споделяш нищо за себе си и няма как да знаем дали имаш проблеми с майка си (както подозирам аз) или липсващ/отсъстващ баща, но да пренесеш тези микропримери на глобално ниво и да подкрепяш твърдението, че всички същества от женски пол са едва ли не безчувствени и безмозъчни кукли, е не само абсурдно, но и доста тъжно, понеже е показателно за това колко могат да разсъждават младите хора днешно време. Не ти е късно да осъзнаеш, че хората имат съвест, интелект и емоции независимо от това какви полови органи притежават. Ако продължаваш да четеш тези неща, които и аз чета в момента, защото са доста интересни откъм non-biased POV, и да им вярваш толкова сляпо, ще се дистанцираш още повече от половината население на Земята.
    Конспирацията се сгъстява ! Малко по малко всичките мотиви, тайни и целта зад пропагандата, стават ясни като ден, всичко това, благодарение на един смел детектив с псевдонима Електра ! Аз нямам лице, нямам име, нямам минало, а душата ми е изградена от чисто зло.. Аз съм ИЛУМИНАТИ, СТРАХУВАЙТЕ СЕ !

Взимам от твоя пример за аргумент... Да не се чудиш...
    За всички останали, представете си, че съм дим и съдете думите според тяхната стойност, а не кой ги казва... Така рече илуминати !
    Последно редактирано от Maleficus : 08-16-2016 на 18:52

Конспирацията се сгъстява ! Малко по малко всичките мотиви, тайни и целта зад пропагандата, стават ясни като ден, всичко това, благодарение на един смел детектив с псевдонима Електра ! Аз нямам лице, нямам име, нямам минало, а душата ми е изградена от чисто зло.. Аз съм ИЛУМИНАТИ, СТРАХУВАЙТЕ СЕ !

Взимам от твоя пример за аргумент... Да не се чудиш...
    За всички останали, представете си, че съм дим и съдете думите според тяхната стойност, а не кой ги казва... Така рече илуминати !
    keke, как си личи, че си дечко

keke, как си личи, че си дечко
    И аз те обичам, скъпа електра (Запомнете деца, дявола и жената винаги трябва да имат последната дума )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си