Антрак и Тори
Анархи и Линна
Първоначално написано от YoungBloodZ съгласен съм че той ще си подхожда с мурата! Az li си подхождам с мурата ?! Да,ако аз съм Йозиф Менгеле,а той...е знаете какъв.
Първоначално написано от deitona22 Az li си подхождам с мурата ?! ами да... толкова много ти липсва че всеки нов потребител го подозираш че е мурата
Първоначално написано от YoungBloodZ ами да... толкова много ти липсва че всеки нов потребител го подозираш че е мурата А не се ли чудиш защо липсва? Хм хм? п.с.жив е ....все още.
Първоначално написано от deitona22 А не се ли чудиш защо липсва? няма какво да се чудя.. аз знам защо липсва! Първоначално написано от inewton Абе, да сте виждали тука една костенурка? не що?
Първоначално написано от YoungBloodZ няма какво да се чудя.. аз знам защо липсва! не що? Защо? Трябва ми.
Първоначално написано от inewton Защо? защото се обичат Първоначално написано от deitona22 Беше вкусна супата. изяде ли я
Последно редактирано от YoungBloodZ : 08-18-2016 на 12:03
Първоначално написано от YoungBloodZ защото се обичат изяде ли я И... защото он го държи по цял ден в леглото. А дано!
Правила