- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив
Здравейте, членове от теенпроблем. Така искам да попитам нещо.
На 17 съм гж-то ми и е на 16. И двамата сме девствени и не сме го прайли до сега. Иска да го направи за пръв път с мен . Но иска да го правим без презерватив първия си път. Аз малко съм паникьосан за това. Хем искам да го направя без презерватив. Хем ме е страх от факта как ще протече всичко и какво ще направим. Така защо писах всичко това. Ем искам съвети дали да го направим без презерватив.
Ами да свършиш ще си го изкараш, какво има да го мислиш !
Дам нека друг да погледне темата и да пише, някой по нормален ако може
Е това, че си загубен и не знаеш как да го извадиш от женска вагина, кой ти е виновен ? Какво има толкова - като усетиш, че си преди свършване го вадиш и и свършваш я в устата, я върху нея.... Много сложно !
Просто, нали разбираш, че не съм го правил до сега, зареди това ми е притеснено. И исках да разбера само дали е удачно първия път да е без презерватив... смсл да не вземе да свърша в нея това е
Тя да иска да го правите без - странно! Правете го със презерватив, за да не стане беля и после да съжалявате!
Като са девствени (особено той), като нищо може да свърши от първите вкарвания, преди да се усети и тя да забременее! Знаете ли колко бебета са станали по тоя начин?!
По-добре да си сложи презерватив и да не рискуват!
На автора пожелавам успех и да се похвали после как е минало!
Разбира се, че не е удачно да го направиш първия път без презерватив. Кажи на твоята девойка, че няма да стане просто. Има време, ще си правиш без презерватив.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да но тя искала първия и път да е без презерватив ама ще видим има време. Ще го обсъдим с нея исках мнения само мерси на всички
Ако толкова държи и теб те е страх - предлагам да и предложиш да правите анален, че да не стане от първия път да станеш щастлив татко
Мойто момче!Както никога не си ебал на третото вкарване като ти стане "топличко" и ти омекнат колената ще я напълниш като агне на гергьовден!Хвани си купете три презерватива,че ми е писнало да чета теми "бременна ли е?"![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...