.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Escapelle важен въпрос

Здравейте. Наскоро, преди половин месец с приятеля ми правихме секс и стана гафа. Взех ескапел 12 часа след акта. Искам да подчертая че нямах объркване в цикъла и си ми дойде да датата 6 август. Сега ме боли кръста и ниско долу в корема. На какво се дължи това? Хормонален дисбаланс или цветна бременност? Възможно ли е да не е подействало?

Голям фен Аватара на Maleficus
    В този ред на мисли, направи ли си тест за бременност ? Шанса да не подейства е минимален, особено ако си го взела възможно най скоро. Тъй като не съм момиче, не знам какви са му всичките страничните ефекти, но прочети, вероятно е хормонален дисбаланс, но ако чак си бременна и след тая химия, си голям карък или най плодородната жена на планетата, хората, дето не могат да имат деца ще идват да се молят под краката ти и ще дялат идоли от дърво с твоя лик Впрочем избягвай да правиш гафове, защото продължителното пиене има и по тежки странични ефекти..

Супер фен Аватара на Pug_306
    Цитирай Първоначално написано от georgi.valeriev Виж мнението
    Здравейте. Наскоро, преди половин месец с приятеля ми правихме секс и стана гафа. Взех ескапел 12 часа след акта. Искам да подчертая че нямах объркване в цикъла и си ми дойде да датата 6 август. Сега ме боли кръста и ниско долу в корема. На какво се дължи това? Хормонален дисбаланс или цветна бременност? Възможно ли е да не е подействало?
    Абе Гошко, ти от кога имаш вагина и цикъл ?! То в гъза не се брои, че чак и ескапел да вземаш !

Супер фен Аватара на NissaN
    Колко пари е ескапела- майтапа на страна питам сериозно.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Колко пари е ескапела- майтапа на страна питам сериозно.
    34 лева си го купува една приятелка последно..Направо ти дерат кожата,ама пък абортите са мамата си трака..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си