.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Unhappy Как да му докажа ... ?

Здравейте на всички. Аз съм момиче на 18, имам проблем за който искам да ви споделя. Преди една година тръгнах с едно момче с година по - голям от мен. Бяхме заедно 7 месеца и в началото на лятото се разделихме - заради мен защото допусках много грешки, а най - лошо е че ги повторих много пъти. Накрая на него му писна и ме заряза. Нормално е разбирам го, само дето аз осъзнах, че го обичам повече от всичко на света. Осъзнах каква глупачка съм била да се държа толкова гадно с него. И все пак той се опита да забрави и започнахме отново да се чуваме, виждаме и т.н. Сега аз се опитвам да се променя, да го накарам отново да ми вярва. Уморих се от това да правя едни и същи глупости искам да съм си с едно момче и точно това момче не някой друг не някой случаен. Той обаче казва, че има гласче в главата, което винаги ще му напомня за миналото. Винаги ще се съмнява и няма да ми има пълно доверие. Искам това да го променя ... как? как? как? как? Как да стане това ? Не мога да го чакам цяла вечност, за да ми повярва и да разбере, че съм разбрала грешката си и съм се променила. Дайте ми някакъв съвет. Знам че съм виновна но .. Обичам го, не мога без него !

Голям фен
    С много джиджи биджи

Тва е лошото на изневерите и т.н - стават два-три пъти примерно или повече,но човекът,на когото си изневерил повече никога няма да ти вярва.Поне не и както ти е вярвал преди.Няма как да промениш нещата,направила си глупости и сега си носиш последствията.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от karinaa Виж мнението
    Здравейте на всички. Аз съм момиче на 18, имам проблем за който искам да ви споделя. Преди една година тръгнах с едно момче с година по - голям от мен. Бяхме заедно 7 месеца и в началото на лятото се разделихме - заради мен защото допусках много грешки, а най - лошо е че ги повторих много пъти. Накрая на него му писна и ме заряза. Нормално е разбирам го, само дето аз осъзнах, че го обичам повече от всичко на света. Осъзнах каква глупачка съм била да се държа толкова гадно с него. И все пак той се опита да забрави и започнахме отново да се чуваме, виждаме и т.н. Сега аз се опитвам да се променя, да го накарам отново да ми вярва. Уморих се от това да правя едни и същи глупости искам да съм си с едно момче и точно това момче не някой друг не някой случаен. Той обаче казва, че има гласче в главата, което винаги ще му напомня за миналото. Винаги ще се съмнява и няма да ми има пълно доверие. Искам това да го променя ... как? как? как? как? Как да стане това ? Не мога да го чакам цяла вечност, за да ми повярва и да разбере, че съм разбрала грешката си и съм се променила. Дайте ми някакъв съвет. Знам че съм виновна но .. Обичам го, не мога без него !
    Скъпа, дори в написаното си противоречиш, защото ако е възможно човек да обича някой толкова, времето, което трябва да го чака щеше да е безмислено, все пак доверието се печели обратно супер бавно.. Той също не знае някои подробности, но на негово място хиииич нямаше да си говорим и тнн, край значи край, иначе как ще се научиш какво е загуба и как да цениш човека до себе си и този, които ще дойде след него ? Според мен не си си научила урока и си личи по начина, по които пишеш, затова няма да кажа нищо,което ще ти е полезно.. Успех в следващата връзка, тази е обречена на болезнен край рано или късно дори и да се върне.
    Последно редактирано от Maleficus : 08-19-2016 на 21:14

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от karinaa Виж мнението
    Ако в една връзка няма доверие значи всичко е изгубено!!!

Супер фен
    Ти може и много да го обичаш,но не се унижавай пред мъж,на сила хубост не става.Така той дори да реши,да ти даде втори шанс ще направи така,че да му ходиш по свирката,a това не трябва да се случва.Аз на твое място щях да се отдръпна и да спра,да му звъня,щях да го накарам да се зачуди къде съм сега и с кого ли съм и той да ми звънне.

ако толкова го искаш, ще чакаш да му мине и ще му се доказваш ежедневно.
    а той щом те е приел обратно, значи все пак храни някакви чувства и не е скъсал окончателно.

не винаги "краят е край", поне явно във вашия случай.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    не винаги "краят е край", поне явно във вашия случай.
    То,ако краят беше край на момента...с моят мъж да сме се разделили още преди 2г и повече ....

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Писано е: "По делата ще ги познаете".

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Писано е: "По делата ще ги познаете".
    Имената на глупците висят по стените

Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Имената на глупците висят по стените
    Тоже и твоето. Не без основание.

Супер фен
    Тоже и твоето. Не без основание.
    Да написала съм си името на ника и вече немога да го сменя,aи дали съм си написала моето име не се знае никога...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Да написала съм си името на ника и вече немога да го сменя,aи дали съм си написала моето име не се знае никога...
    Може да си направиш друг профил.
    Така е, не се знае.

Хайде, стига спам, че модератора ще се кара.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ако в една връзка няма доверие значи всичко е изгубено!!!
    ++++++++++1!!

Супер фен
    Може да си направиш друг профил.
    Така е, не се знае.

Хайде, стига спам, че модератора ще се кара.
    То от всички модератори активни са само YoungBloodZ,калпазанка и кремчето...и то първият е най-често активен

Супер фен Аватара на NissaN
    Ще си намериш друг стискам палци

Мега фен Аватара на baby_baby
    Каква е ползата от изневерите?

Като не искаш да си с един човек просто приключвал всичко с него

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Каква е ползата от изневерите?

Като не искаш да си с един човек просто приключвал всичко с него
    Мъжете са си такива....мъжки курви....немогат да неизневерят те имат слаби ангели :d
    http://prikachi.com/images.php?images/295/8889295G.jpg

Мега фен Аватара на baby_baby
    Мъжете са си такива....мъжки курви....немогат да неизневерят те имат слаби ангели :d
    http://prikachi.com/images.php?images/295/8889295G.jpg
    За съжаление е така но в това няма никакъв смисъл да си с един човек и да му изневерява с друг просто го зарежи и тогава си бъди с другия

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    За съжаление е така но в това няма никакъв смисъл да си с един човек и да му изневерява с друг просто го зарежи и тогава си бъди с другия
    Аз съм казала на мъжа ми...прави каквото искаш и с която искаш само гледай да не ми лепнеш някоя болест щото тогава ще те убия Той ме увещава,че не ми е изневерил макар да пътува по цяла Европа ама и да е ебал друга....мен не ме ебе особено вече.....само да не ми лепне някоя болест щото тогава е мъртъв

Супер фен Аватара на fanton1
    Отиваш и му казваш каквото трябва, с уста, не е сложно ...

Зависи какви грешки си направила. Ако са по-сериозни трябва да мине време за да разбере ,че си се променила все пак не може само с едно извинение и обещание да обравиш нещата. Щом мислиш ,че си се променила и той също ще го види.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си