.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Да се възползват от теб...

Здравейте! )
    Момиче съм на 15... И така не знам как да започна просто. Имам един приятел с който не се бяхме виждали известно време даже не бих го нарекла приятел, а познат просто и така една вечер той ми се обади и ми каза, че с някакъв негов приятел ще слизат в града(той живее в село близо до моя град)и ми каза да взимам една приятелка и да ги чакаме там на определено място в еди колко си часа.
    Та така излизаме аз и моята приятелка и гледам той е с някакво много симпатично момче(този който караше колата)и се запознахме само по погледа му разбрах, че ме хареса, та той дори не се запозна и с приятелката ми, а моя познат бая хареса пък приятелката ми. ;д
    И така прекарахме си една хубава вечер, разменихме си номерата със симпатягата(ще го нарека така в разказа).
    Следващия ден симпатягата ми звънна и ми предложи аз, той, моя познатия и някоя моя приятелка да идем на хижа над вечер, с моя луд и непокорен характер се съгласих без да му мисля, той какво ми мисли... И така тази моята приятелка не можа да дойде и извиках друга(но това е подробност де)и в последният момент разбирам, че нямало да ходим на хижа, но това не ни спираше да си правим купона отидохме на горе към балканите, до една хижа(:Д) и почнахме да пием, моя познатия ме предизвика да изпия 3 чаши мента на екс и ми каза, че не съм можела(а аз много мразя така)и почнах 3 чаши ги изпих така, много ми се замая главата после на пиян акъл си викам а бе дай още 2 да ги ударя изпих 5 чаши мента... После помня как бях в колата само с симпатягата и той караше на някъде, после помня и как сме двамата от зад голи( )и накрая помня как ме будят в 6 сутрин мен още ме държеше не знам как... после помня как съм в спалня с него и пак сме голи. На края се събудих върху него трезва, моята приятелка ми разказа, че се е възползвал от мен докато съм била пияна(ама то и да не ми разказва помня някой неща)и сега уж сме в сериозна връзка ама много се чудя дали ме обича или е само за секса, въпреки, че даже ми говори за по напред уж имал планове с мен, дали може да ме обича или е само за секса? Писах в друг форум ама там бая се правят )

Мега фен Аватара на baby_baby
    Как само по погледа си разбрала че те харесва?

Не те нито обича нито харесва просто си му била само за секс

Sisi-sISis
    Guest
    Да, но сега имаме връзка уж сериозна, идва често да ме вижда и така..

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Как само по погледа си разбрала че те харесва?

Не те нито обича нито харесва просто си му била само за секс
    Ами понеже не се запозна с моята приятелка дори, гледаше ме толкова ....Не зная как да го опиша, но му личеше..

Дори за 15 годишна си прекалено глупава и наивна.
    С непознати се влачеш по горите и се напиваш в тяхната компания, щото те предизвикали. Разбира се, че не те обича, просто си му лесна.

Мега фен Аватара на Rakshy
    ахахахах

овчица :Д :Д

бегай за тест за бременност

Супер фен
    Разбира се,че е искал само секс от теб скоро време бъди подготвена да те заебе така,че по-добре ти го изпревари.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Sisi-sIS Виж мнението
    Ами понеже не се запозна с моята приятелка дори, гледаше ме толкова ....Не зная как да го опиша, но му личеше..
    Много хора те гледа това не значи че те харесват просто по действията ще познаеш дали те харесва

Най-вероятно си му само за секса...заеби го преди той да го е направил
    Боже как може да си толкова наивна...а другият не ти е никакъв приятел...

Да, но ние не правим секс от онази вечер още и преди да започнем сериозна връзка му казах, че няма да правим секс както той си мисли, даже иска с наще да се запознава това не значи ли нещо

Супер фен
    даже иска с наще да се запознава това не значи ли нещо
    Ще се запознае с ваще,ще им се подмаже,зада му гласуват доверие и после като това се случи ще си развява коня както той си иска така,че внимавай и не му гласувай голямо доверие,бъди по-предпазлива и мнителна.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    с наще
    рабалка или минчо ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    рабалка или минчо ?
    Ама те двете не са ли един и същи трол ?

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Ще се запознае с ваще,ще им се подмаже,зада му гласуват доверие и после като това се случи ще си развява коня както той си иска така,че внимавай и не му гласувай голямо доверие,бъди по-предпазлива и мнителна.
    Баща ми е полицай и той знае това нещо, и не какъв да е полицай ами само 1 грешка и е в батака, принципно де... :д Инъче и с технитте иска да ме запознава вече познавам брат му и така... Предвид обстоятелствата май има сериозни намерения )

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Ами не зная за какво говорите, ако може да поясните... ;дд

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Вие двамата сте още по-големи тролове
    Малкъма май е по -голем трол от папагала.....

Голям фен Аватара на Maleficus
    Някои мъже правят такива глупости за единия секс... Не ме е жал за него, тъп е.. Заслужава съдбата и трагедията си..

Мега фен Аватара на LoadRunner
    за какви балкани по-точно говориш и коя хижа
    никакъв шанс ваще да те пускат по-късно от 10 а ко остава за балкани

иначе аз съм твърдо ЗА такива момичета

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    за какви балкани по-точно говориш и коя хижа
    никакъв шанс ваще да те пускат по-късно от 10 а ко остава за балкани

иначе аз съм твърдо ЗА такива момичета
    У приятелка казах, че ще спа

^И сега като те питат от кого си бременна, какво ще им кажеш "От една приятелка" ?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    ^И сега като те питат от кого си бременна, какво ще им кажеш "От една приятелка" ?
    ще се разреве и паникьоса и ще почне да крещи как някъв я е изнасилил

после дела
    .............полиция
    .................съдилища

Супер фен Аватара на sladura89
    Здравейте! )
    Момиче съм на 15... И така не знам как да започна просто. Имам един приятел с който не се бяхме виждали известно време даже не бих го нарекла приятел, а познат просто и така една вечер той ми се обади и ми каза, че с някакъв негов приятел ще слизат в града(той живее в село близо до моя град)и ми каза да взимам една приятелка и да ги чакаме там на определено място в еди колко си часа.
    Та така излизаме аз и моята приятелка и гледам той е с някакво много симпатично момче(този който караше колата)и се запознахме само по погледа му разбрах, че ме хареса, та той дори не се запозна и с приятелката ми, а моя познат бая хареса пък приятелката ми. ;д
    И така прекарахме си една хубава вечер, разменихме си номерата със симпатягата(ще го нарека така в разказа).
    Следващия ден симпатягата ми звънна и ми предложи аз, той, моя познатия и някоя моя приятелка да идем на хижа над вечер, с моя луд и непокорен характер се съгласих без да му мисля, той какво ми мисли... И така тази моята приятелка не можа да дойде и извиках друга(но това е подробност де)и в последният момент разбирам, че нямало да ходим на хижа, но това не ни спираше да си правим купона отидохме на горе към балканите, до една хижа(:Д) и почнахме да пием, моя познатия ме предизвика да изпия 3 чаши мента на екс и ми каза, че не съм можела(а аз много мразя така)и почнах 3 чаши ги изпих така, много ми се замая главата после на пиян акъл си викам а бе дай още 2 да ги ударя изпих 5 чаши мента... После помня как бях в колата само с симпатягата и той караше на някъде, после помня и как сме двамата от зад голи( )и накрая помня как ме будят в 6 сутрин мен още ме държеше не знам как... после помня как съм в спалня с него и пак сме голи. На края се събудих върху него трезва, моята приятелка ми разказа, че се е възползвал от мен докато съм била пияна(ама то и да не ми разказва помня някой неща)и сега уж сме в сериозна връзка ама много се чудя дали ме обича или е само за секса, въпреки, че даже ми говори за по напред уж имал планове с мен, дали може да ме обича или е само за секса? Писах в друг форум ама там бая се правят )
    Ако наистина те обичаше нямаше да действа докато си толкова пияна и предполагам нямаше да те напива! Не, че аз бих имал нещо против някое момиче да се възползва от мен, ама във вашият случай явно е по-различно!

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Ако наистина те обичаше нямаше да действа докато си толкова пияна и предполагам нямаше да те напива! Не, че аз бих имал нещо против някое момиче да се възползва от мен, ама във вашият случай явно е по-различно!
    Има вибратори за тая работа, ти можеш да замажеш оградата и да отпушиш тръбите ( на канала, не другите).. Какво ?! Нали искаше момиче да се възползва от теб ?!

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не съм ^_^

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ще се разреве и паникьоса и ще почне да крещи как някъв я е изнасилил

после дела
    .............полиция
    .................съдилища
    Няма да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си