Здравейте!

)
Момиче съм на 15... И така не знам как да започна просто. Имам един приятел с който не се бяхме виждали известно време даже не бих го нарекла приятел, а познат просто и така една вечер той ми се обади и ми каза, че с някакъв негов приятел ще слизат в града(той живее в село близо до моя град)и ми каза да взимам една приятелка и да ги чакаме там на определено място в еди колко си часа.
Та така излизаме аз и моята приятелка и гледам той е с някакво много симпатично момче(този който караше колата)и се запознахме само по погледа му разбрах, че ме хареса, та той дори не се запозна и с приятелката ми, а моя познат бая хареса пък приятелката ми. ;д
И така прекарахме си една хубава вечер, разменихме си номерата със симпатягата(ще го нарека така в разказа).
Следващия ден симпатягата ми звънна и ми предложи аз, той, моя познатия и някоя моя приятелка да идем на хижа над вечер, с моя луд и непокорен характер се съгласих без да му мисля, той какво ми мисли... И така тази моята приятелка не можа да дойде и извиках друга(но това е подробност де)и в последният момент разбирам, че нямало да ходим на хижа, но това не ни спираше да си правим купона отидохме на горе към балканите, до една хижа(:Д) и почнахме да пием, моя познатия ме предизвика да изпия 3 чаши мента на екс и ми каза, че не съм можела(а аз много мразя така)и почнах 3 чаши ги изпих така, много ми се замая главата после на пиян акъл си викам а бе дай още 2 да ги ударя изпих 5 чаши мента... После помня как бях в колата само с симпатягата и той караше на някъде, после помня и как сме двамата от зад голи(

)и накрая помня как ме будят в 6 сутрин мен още ме държеше не знам как... после помня как съм в спалня с него и пак сме голи. На края се събудих върху него трезва, моята приятелка ми разказа, че се е възползвал от мен докато съм била пияна(ама то и да не ми разказва помня някой неща)и сега уж сме в сериозна връзка ама много се чудя дали ме обича или е само за секса, въпреки, че даже ми говори за по напред уж имал планове с мен, дали може да ме обича или е само за секса? Писах в друг форум ама там бая се правят

)