.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Има вибратори за тая работа, ти можеш да замажеш оградата и да отпушиш тръбите ( на канала, не другите).. Какво ?! Нали искаше момиче да се възползва от теб ?!
    Искам, ама те нещо са спрели явно ще е в някой друг живот! Хич ги няма като стане дума за секс и си подпалват гумите и изчезват! Пък какво остава да се възползват от мен!

Супер фен Аватара на NissaN
    Ако аватара ти е истински (в смисъл готина си) може да му е само за едното е.бане

Пак ще кажа, че баща ми е полицай а той въпреки това иска да се запознае иска и с техните да ме запознае, говори ми за ходене на почивки, много пъти ме е карал да се запознавам с техните, но аз не искам...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абсолютно си си го търсела, така че "той се възползва от мен" си е чисто оправдание, за да си успокоиш съвестта.

Той иска да те запознае с техните и съответно той с вашите, а ти се чудиш "иска ли нещо сериозно или само секс". После се оказва, че имате "сериозна връзка", обаче категорично си му заявила, че няма да правите секс.

Ти очевидно не си готова за по-сериозни отношения. Защо тогава изобщо се занимаваш с него и му губиш времето?
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на corbV2
    Събудила си се изтрезняла в/у него, значи си го работила. Доста доброволно ми звучи ;д, дори след употреба на алкохол. Ти си се възползвала от момчето, била си като обсебена от зъл дух и си нямала контрол над събитията. Изнасила си го ;о и му е харесало много, затова започнал да си търси начин това да продължи, с големи думи. И като те напие пак, сценария ще се повтори и ти ще забравиш, че си обещала на мама да си честна. И ще си точно ти, защото вече си яла сникърса ;д. През останалото време просто се бориш с природата си, за да спазваш наложени ограничения, като природата ти е в ролята на злия дух, който трябва да излиза понякога при подходяши обстоятелства. Предстои ти да бъдеш напълно обсебена от природата си, м/у другото ;д. И то съвсем скоро.

П.С. Темата ти е за раздел "Лично творчество". Ще си конкуренция на Грозния ;д.

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Събудила си се изтрезняла в/у него, значи си го работила. Доста доброволно ми звучи ;д, дори след употреба на алкохол. Ти си се възползвала от момчето, била си като обсебена от зъл дух и си нямала контрол над събитията. Изнасила си го ;о и му е харесало много, затова започнал да си търси начин това да продължи, с големи думи. И като те напие пак, сценария ще се повтори и ти ще забравиш, че си обещала на мама да си честна. И ще си точно ти, защото вече си яла сникърса ;д. През останалото време просто се бориш с природата си, за да спазваш наложени ограничения, като природата ти е в ролята на злия дух, който трябва да излиза понякога при подходяши обстоятелства. Предстои ти да бъдеш напълно обсебена от природата си, м/у другото ;д. И то съвсем скоро.

П.С. Темата ти е за раздел "Лично творчество". Ще си конкуренция на Грозния ;д.
    Той ме е сложил върху него, аз бях като труп помня само някой неща... Искам съвети не вливане на акъл драги ми читатели

Ама все пак той те е напил с мента.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Sisi-sIS Виж мнението
    Той ме е сложил върху него, аз бях като труп помня само някой неща... Искам съвети не вливане на акъл драги ми читатели
    Съветите щото не са форма на вливане на акъл.
    Welcome to the Jungle...

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Ама все пак той те е напил с мента.
    Сигурно и той ги е преглътнал вместо нея.

Въпрос - какво очакваш от ходене на хижа през нощта с едва непознати?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    То си е повече от ясно !

Струва ми се че темата е фалшива.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Сигурно и той ги е преглътнал вместо нея.

Ми тя все едно няма акъл като я кара да пие на екс че ще се напие после оня ще я нае.бе и ся за тва пише по форумите.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Ми тя все едно няма акъл като я кара да пие на екс че ще се напие после оня ще я нае.бе и ся за тва пише по форумите.
    ПП кой ни мое да носи да ни пие

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Вие двамата сте още по-големи тролове
    Малкъма май е по -голем трол от папагала.....

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Oh my... Ми може разбира се, що да не може.. ходи още по горите : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си