.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Способен съм да отрежа най хубавата жена пред публика от мъже, които биха ми се подигравали за това
    За да я отрежеш, трябва преди това да е имало какво да и привлече вниманието към теб, а от темите ти разбирам, че това няма как да стане.
    Както са кази хората,
    Don't play hard to get when you are already hard to want!

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    За да я отрежеш, трябва преди това да е имало какво да и привлече вниманието към теб, а от темите ти разбирам, че това няма как да стане.
    Както са кази хората,

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Както са кази хората,
    С такова чувство за хумор, защо са й цици ?! Хубаво, че си ти тука да ме уведомиш, че няма да стане, че замалко щях да забравя, че ми е все тая, освен това целта е да стимулирам дискусия, а не да зарибявам момичетата (церберовите оси) тука.. Също за мен красотата не е най важното нещо в едно момиче, е виж избрал съм си Електра и тя си ми стига ! Като ми направи салатката и изпия една голяма ракия на екс и тя е най хубавото нещо, което съм виждал в живота си ! Сега дами, може ли да кажете нещо, което би било интелектуално стимулиращо и полезно за всички тук(аз не съм толкова важен все пак) ?
    Последно редактирано от Maleficus : 08-27-2016 на 22:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си