skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Първоначално написано от inewton Защо само орално, бе младеж? Е, сега... да не изпадам в подробности. Първоначално написано от smilegirl12 Нищо не потвърждавам. Да-то беше, че се мисля за по-възвишена от теб Ето, какво мислили за нас (хората) младите козички... И накрая козите ще завладеят света!
Първоначално написано от M**** Е, сега... да не изпадам в подробности. Ето, какво мислили за нас (хората) младите козички... И накрая козите ще завладеят света! Престани да ме наричаш коза, мишка такава
Първоначално написано от smilegirl12 Престани да ме наричаш коза, мишка такава Нее, не коза, а младо яре! Има разлика. (:
Първоначално написано от M**** Нее, не коза, а младо яре! Има разлика. (: Няма значение . пак са от един рода
Първоначално написано от M**** Е, сега... да не изпадам в подробности. То не е грях да познаеш девица, чадо.
Първоначално написано от inewton То не е грях да познаеш девица, чадо. Не, не е това дядо попе - по-сложно е. Не бях единствен тогава, нали разбираш...
Първоначално написано от M**** Не, не е това дядо попе - по-сложно е. Не бях единствен тогава, нали разбираш... Ааа, ясно. Това вече е грях. Горкото дете...
Виж "облака" с етикети
Правила