.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Еми.. Ох.

Yandere_Time
    Guest

Question Еми.. Ох.

На 16 съм и лапах на момче.Макар да не знам как точно се стигна до там. Чувствам се гадно, защото нямам навършени 18 години. И искам да разбера, само аз ли съм се чувствала по такъв начин?

Значи като навършиш 18 няма да се чувстваш гадно така ли? Еми.. Ох, ще те изчакам

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ами гадно ти е, защото му е бил немит, след малко ще ти засмъди и на очите !

той на колко беше? не виждам причина да се чувстваш зле, стига да не е бил някакъв чичка на 40 години.
    Последно редактирано от howland : 08-31-2016 на 02:37

Аз съм също на 16 и лапам. Имах подобно усещане не гадно ми едно такова гузно когато направих първата си свирка, но тогава бях на 14. После ми се струваше, че всички знаят, че съм лапала. Според мен след още два три пъти няма да ти дреме.

Цитирай Първоначално написано от baby__girl Виж мнението
    Аз съм също на 16 и лапам. Имах подобно усещане не гадно ми едно такова гузно когато направих първата си свирка, но тогава бях на 14. После ми се струваше, че всички знаят, че съм лапала. Според мен след още два три пъти няма да ти дреме.
    Трябва да се запознаем. Никой няма да знае, че си ми лапала повярвай ми.

Цитирай Първоначално написано от baby__girl Виж мнението
    Точно така! Изводът е да лапате на още момчета, за да свикнете и да не ви е срам вече.

Дали ще лапаш на още момчета или на само на един ефекта е същият.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Не е така, друго си е да пробва различни пишки !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Хайде стига вече с тия теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си