добре бе разбрахме
Първоначално написано от YoungBloodZ добре бе разбрахме Иска да се похвали пред всички - явно е много доволна от "отварячката" .
Първоначално написано от Грозния Иска да се похвали пред всички - явно е много доволна от "отварячката" . Дори веднъж не съм я използвала още за абсолютно нищо!Мисля да я подаря на 2рият ми баща
Първоначално написано от mincheto Дори веднъж не съм я използвала още за абсолютно нищо!Мисля да я подаря на 2рият ми баща мислиш да я подариш на гаджето си който е гей????????
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda мислиш да я подариш на гаджето си който е гей???????? и аз същото си помислих :D
Първоначално написано от pe6oskeiborda мислиш да я подариш на гаджето си който е гей???????? Искаш ли да ти доведа мъжа ми да ти разпори дупарата и после пак ще си говорим дали е гей Прочем....той може да ти е баща
Първоначално написано от mincheto Дори веднъж не съм я използвала още за абсолютно нищо!Мисля да я подаря на 2рият ми баща .
Първоначално написано от pe6oskeiborda . грешно си прочел! под " 2RIQT баща" тя има предвид "МЪЖЪТ" ;]
Правила