skate
pe6oskeiborda (и неговите производни)
inewton
YoungBloodZ
Indistinct
smilegirl12
Dwyd96
espada (и неговите производни)
papugai
corbV2
Соло съм аз бе кретени!! Фани единият удари другият!
Първоначално написано от Сол**** Соло съм аз бе кретени!! Фани единият удари другият! Като си solo_,какво ме накара да трия 2 пъти в две различни теми?
Първоначално написано от deitona22 Като си solo_,какво ме накара да трия 2 пъти в две различни теми? К'ъв solo_... По неправилната масова употреба на пълен/кратък член този потребител може да е само един и той е... Досети ли се сам?
Първоначално написано от M**** К'ъв solo_... По неправилната масова употреба на пълен/кратък член този потребител може да е само един и той е... Досети ли се сам? Не,ти си този дето изследва всички и знае кой кой е.Сподели ? Ако искаш на лс. п.с.Не можеш да получаваш съобщения ?
Последно редактирано от deitona22 : 08-31-2016 на 18:08
Първоначално написано от deitona22 Не,ти си този дето изследва всички и знае кой кой е.Сподели ? Ако искаш на лс. п.с.Не можеш да получаваш съобщения ? Той си е забранил съобщенията заради мен
Първоначално написано от mincheto Той си е забранил съобщенията заради мен Повечето от форума се страхуват от теб.
Първоначално написано от fanton1 Повечето от форума се страхуват от теб. Не от нея. От отварачката!
Първоначално написано от inewton Не от нея. От отварачката! Хм .. за мен е едно и също. Не знам за другите.
Първоначално написано от fanton1 Хм .. за мен е едно и също. Не знам за другите. Ти защото си свикнал с такива отварачки. Ама не всички искат.
Първоначално написано от inewton Ти защото си свикнал с такива отварачки. Ама не всички искат. Не съм, страхувам се, за това и се крия. А ако ме намери ...
Първоначално написано от fanton1 Не съм, страхувам се, за това и се крия. А ако ме намери ... Aко те намери ще играе отварачката.
Иневтоне събра ли се с минчето
Първоначално написано от inewton Aко те намери ще играе отварачката. За това съм се скрил добре, на най-видното място за да не ме намери.
Първоначално написано от fanton1 За това съм се скрил добре, на най-видното място за да не ме намери. Отварячката е бая дълга и дебела ще ти разпори дупето
Първоначално написано от smilegirl12 Иневтоне събра ли се с минчето Още не сме г-це Креула Девил http://prikachi.com/images.php?images/984/8896984M.jpg
Първоначално написано от mincheto Още не сме г-це Креула Девил http://prikachi.com/images.php?images/984/8896984M.jpg Никога е точната дума. Не още не сме.
Първоначално написано от inewton Никога е точната дума. Не още не сме. Добре,че си ти да ме поправиш......и а3 това щях да кажа измъкна ми думите из под носа
Първоначално написано от mincheto Отварячката е бая дълга и дебела ще ти разпори дупето Какво се хилотиш ??
Първоначално написано от fanton1 Какво се хилотиш ?? Що?Да не е забранено случайно
Първоначално написано от mincheto Що?Да не е забранено случайно Не е, аз питам, не мисля че е забранено човек да пита нещо което не му е ясно
Щото ми е смешно
Първоначално написано от mincheto Щото ми е смешно Но не разбрах на кое точно, че вселяваш старх в хората и заради това се крия или има друга причина която ми отбягва?
Първоначално написано от mincheto Още не сме г-це Креула Девил http://prikachi.com/images.php?images/984/8896984M.jpg А защоме сравняваш с Круела Девил? Да не съм ти убила далматинеца?
Първоначално написано от Грозния Защо не разкриете най-накрая кой-кой е ? ако ме попиташ за някой конкретен мога да ти кажа ама иначе не
Първоначално написано от M**** К'ъв solo_... По неправилната масова употреба на пълен/кратък член този потребител може да е само един и той е... Досети ли се сам? Aз също използвам пълен/кратък член неправилно, ама не съм соло ДупкЪ в теорията
Виж "облака" с етикети
Правила