Първоначално написано от M**** Явно няма да се получи сериозен отговор от теб. Добре - ако те поканя някъде по центъра, на кафе или бира (според предпочитанията), за твое спокойствие - на определено от теб място? Ще приемеш ли? ами ако е на 15?
Първоначално написано от YoungBloodZ ами ако е на 15? Тогава отлагам (но не оттеглям) предложението си за след 10 г. :]
Първоначално написано от M**** Тогава отлагам (но не оттеглям) брех тоз дърт перверзник
Първоначално написано от LoadRunner брех тоз дърт перверзник Грешка. Млад съм. След 10 г. ще бъда дърт. ;]
Първоначално написано от M**** Грешка. Млад съм. След 10 г. ще бъда дърт. ;] Чак пък млад
Първоначално написано от smilegirl12 Чак пък млад Е, не... Ти ме довърши, покемон. Не очаквах този нож в гърба и то точно ти да си моя палач... Баси жестоките женски. Да не решиш да ми източиш и кръвта сега? :///
Първоначално написано от M**** Е, не... Ти ме довърши, покемон. Не очаквах този нож в гърба и то точно ти да си моя палач... Баси жестоките женски. Да не решиш да ми източиш и кръвта сега? :/// Ммммм обърни се ще ме видиш ;д
Първоначално написано от YoungBloodZ ами ако е на 15? значи поне ще знае да я нарича ТО среден род за дете :д
Правила