Първоначално написано от mincheto Теб пък изобщо не те знам.....потруди се малко като батко ти Соло да се издигнеш в йерархията според повечето хора тука соло е на дъното на йерархията
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda според повечето хора тука соло е на дъното на йерархията На дъното и заровен под 3 цистерни с фекалии
Първоначално написано от Dwyd96 На дъното и заровен под 3 цистерни с фекалии Я,ти се появи. Да питам ли с кого и къде беше ?
Първоначално написано от deitona22 Я,ти се появи. Да питам ли с кого и къде беше ? Айде, дойде твоя. Радвай се кат цигане на сладолед.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Айде, дойде твоя. Радвай се кат цигане на сладолед. Ама той е и твой. И ти трябва да му се радваш, както и той на теб. Първоначално написано от deitona22 Я,ти се появи. Да питам ли с кого и къде беше ? Това е евтино прикриване... Ясно е, че сте били двамата!
Първоначално написано от YoungBloodZ Ама той е и твой. И ти трябва да му се радваш, както и той на теб. Toй... никакъв не ми е.
Първоначално написано от deitona22 Я,ти се появи. Да питам ли с кого и къде беше ? То и да питаш. Аз не знам къде съм бил снощи Събудих се завит с яке в общака
Първоначално написано от Dwyd96 То и да питаш. Аз не знам къде съм бил снощи Събудих се завит с яке в общака А имаше ли болки около задните части?
Първоначално написано от YoungBloodZ А имаше ли болки около задните части? Хомосексуалистите си личат по въпросите Ти явно така се събуждаш след запой.
Първоначално написано от Dwyd96 То и да питаш. Аз не знам къде съм бил снощи Събудих се завит с яке в общака Значи Попа се е погрижил да не ти е студено.Колко шладку. Пумба,предполагам са ползвали вазелин или лубрикант.
Правила